Sitenin sağında bir giydirme reklam

Diriliş 50 Taraftar Grubu Takdir Topladı

SPOR 06.09.2016 - 21:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Diriliş 50 Taraftar Grubu Takdir Topladı

Nevşehir Sporun yeni taraftar grubu Diriliş 50 sporseverler ve kamuoyu tarafından büyük takdir topladı.
  Nevşehir Sporun yeni taraftar grubu Diriliş 50 sporseverler ve kamuoyu tarafından büyük takdir topladı. Ziraat Türkiye Kupası maçında Gazi Stadyumunda 68 Aksaray Belediye Sporu konuk eden temsilcimiz Nevşehir Spor kendi saha ve seyircisi önünde ilk resmi sınavını verirken Aydın Kuzu’nun golleri ile adını bir üst tura yazdırmayı başardı. Nevşehir sporun yeni taraftar grubu Diriliş 50’ de tıpkı Nevşehir spor gibi ilk ciddi sınavını Gazi Stadyumunda kendileri için ayrılmış kapalı A tribünlerinde verdi. Maçın ilk dakikasından son anına kadar biran olsun susmayan Diriliş 50 taraftar grubu spor severler tarafından tam destek aldı. Diriliş 50 taraftar grubu maçı takip etmek için stadyuma gelen AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz’e, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e tezahürat yaparken Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici’yi de büyük destek vermesi dikkatlerden kaçmadı. Nevşehir’de spor severlerin özlediği taraftar grubu ile kavuştuğunu belirten spor severler maçın başından sonuna kadar sadece ama sadece Nevşehir spora destek veren ve hiçbir şekilde rakip oyuncular ile oynamaması tribünleri çirkinleştirmeden güzellikleri gözler önüne sermesinden dolayı teşekkür ederiz dediler.
Nevşehir Sporun yeni taraftar grubu Diriliş 50 sporseverler ve kamuoyu tarafından büyük takdir topladı.

 

Nevşehir Sporun yeni taraftar grubu Diriliş 50 sporseverler ve kamuoyu tarafından büyük takdir topladı.

Ziraat Türkiye Kupası maçında Gazi Stadyumunda 68 Aksaray Belediye Sporu konuk eden temsilcimiz Nevşehir Spor kendi saha ve seyircisi önünde ilk resmi sınavını verirken Aydın Kuzu’nun golleri ile adını bir üst tura yazdırmayı başardı. Nevşehir sporun yeni taraftar grubu Diriliş 50’ de tıpkı Nevşehir spor gibi ilk ciddi sınavını Gazi Stadyumunda kendileri için ayrılmış kapalı A tribünlerinde verdi. Maçın ilk dakikasından son anına kadar biran olsun susmayan Diriliş 50 taraftar grubu spor severler tarafından tam destek aldı. Diriliş 50 taraftar grubu maçı takip etmek için stadyuma gelen AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz’e, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e tezahürat yaparken Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici’yi de büyük destek vermesi dikkatlerden kaçmadı.

Nevşehir’de spor severlerin özlediği taraftar grubu ile kavuştuğunu belirten spor severler maçın başından sonuna kadar sadece ama sadece Nevşehir spora destek veren ve hiçbir şekilde rakip oyuncular ile oynamaması tribünleri çirkinleştirmeden güzellikleri gözler önüne sermesinden dolayı teşekkür ederiz dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.