Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Liselerini Kazanan 9. Sınıf Öğrencileri Sınıflarında

EĞİTİM 06.09.2016 - 12:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Liselerini Kazanan 9. Sınıf Öğrencileri Sınıflarında

Geleceğin Liderlerini yetiştiren Kardelen Eğitim Kurumlarını bu yıl kazanan 9. Sınıf öğrencileri uyum programı çerçevesinde sınıflarında yerlerini aldılar.
Geleceğin Liderlerini yetiştiren Kardelen Eğitim Kurumlarını bu yıl kazanan 9. Sınıf öğrencileri uyum programı çerçevesinde sınıflarında yerlerini aldılar.     Kardelen Eğitim Kurumları Fen ve Anadolu liselerini tercih ederek lise eğitimlerine burada devam etme hakkı kazanan geleceğin liderleri bu gün öğretmenleri ve sınıfları ile buluştular. 22 yıllık eğitim tecrübesi ve Nevşehir’in en iyi öğretmen kadrosu ile yeni eğitim öğretim yılı hazırlıklarına ve uyum programlarına başlayan Kardelen Eğitim Kurumları yeni eğitim öğretim yılı için de büyük başarılara yelken açtı.     Lise eğitimlerine Kardelen Eğitim Kurumlarında devam edecek olan öğrenciler uyum süreci kapsamında okul yönetimi ve öğretmenleri ile tek tek tanıştılar. Okul konferans salonu, yemekhane, kantin, spor salonu, laboratuar ve sınıfları öğretmenleri eşliğinde gezen öğrenciler son olarak sınıf öğretmenleri ile sınıflarına geçtiler. Lise eğitimleri boyunca oturacakları sıralara yerleşen öğrenciler sıra arkadaşlarıyla da önceden tanışma fırsatı buldular.   Öğrencilerin öğretmenleri ile tanışması, okulu tanıması ve arkadaşları ile tanışmasının ardından okul yemekhanesinde öğle yemeğinde bir araya geldiler. Öğrencilerin okula daha kolay uyum sağlaması ve alışması anlamında yapılan programda öğrenciler keyifli dakikalar geçirdiler.   Eğitim öğretimdeki kalitesi ve elde ettiği büyük başarılar ile Türkiye Birincilerinin Tercihi olan Kardelen Eğitim Kurumları geleceğin liderlerini yetiştirmek adına ummalı çalışmalarına devam ediyor.
Geleceğin Liderlerini yetiştiren Kardelen Eğitim Kurumlarını bu yıl kazanan 9. Sınıf öğrencileri uyum programı çerçevesinde sınıflarında yerlerini aldılar.

Geleceğin Liderlerini yetiştiren Kardelen Eğitim Kurumlarını bu yıl kazanan 9. Sınıf öğrencileri uyum programı çerçevesinde sınıflarında yerlerini aldılar.

 

 

Kardelen Eğitim Kurumları Fen ve Anadolu liselerini tercih ederek lise eğitimlerine burada devam etme hakkı kazanan geleceğin liderleri bu gün öğretmenleri ve sınıfları ile buluştular. 22 yıllık eğitim tecrübesi ve Nevşehir’in en iyi öğretmen kadrosu ile yeni eğitim öğretim yılı hazırlıklarına ve uyum programlarına başlayan Kardelen Eğitim Kurumları yeni eğitim öğretim yılı için de büyük başarılara yelken açtı.

 

 

Lise eğitimlerine Kardelen Eğitim Kurumlarında devam edecek olan öğrenciler uyum süreci kapsamında okul yönetimi ve öğretmenleri ile tek tek tanıştılar. Okul konferans salonu, yemekhane, kantin, spor salonu, laboratuar ve sınıfları öğretmenleri eşliğinde gezen öğrenciler son olarak sınıf öğretmenleri ile sınıflarına geçtiler. Lise eğitimleri boyunca oturacakları sıralara yerleşen öğrenciler sıra arkadaşlarıyla da önceden tanışma fırsatı buldular.

 

Öğrencilerin öğretmenleri ile tanışması, okulu tanıması ve arkadaşları ile tanışmasının ardından okul yemekhanesinde öğle yemeğinde bir araya geldiler. Öğrencilerin okula daha kolay uyum sağlaması ve alışması anlamında yapılan programda öğrenciler keyifli dakikalar geçirdiler.

 

Eğitim öğretimdeki kalitesi ve elde ettiği büyük başarılar ile Türkiye Birincilerinin Tercihi olan Kardelen Eğitim Kurumları geleceğin liderlerini yetiştirmek adına ummalı çalışmalarına devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.