Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Forum Kapadokya AVM'de İddialar Hiç İç Açıcı Değil

NEVŞEHİR 17.08.2016 - 15:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Forum Kapadokya AVM'de İddialar Hiç İç Açıcı Değil

Nevşehir’de büyük yatırım yaptığı söylenen FORUM AVM’nin dükkanları boş duruyor.
Nevşehir’de büyük yatırım yaptığı söylenen FORUM AVM’nin dükkanları boş duruyor.     Ürünlerin fiyatları yüksek bulunurken, ayrıca yönetim ve özellikle AVM müdürünün değişeceği ile ilgili de bazı iddialar gündemde…     Dükkanlar Boş ! Nevşehir’de açılışı yapılan Forum AVM ile ilgili bazı iddialar var. AVM dükkanların boş olması dikkatlerden kaçmıyor.   Dükkanların boşluğunu boş vitrin camlarını çirkin göstermemek için camlara görseller yapıştıran mağaza yönetimi ayrıcada müşterilerine sanki ilerde bir mağaza açılacak şeklinde görüntü vermeye çalışıyor.   Dükkanların ise neden boş olduğu merak konusu. Eski’den özelikle yaz aylarında etkinlik yaparak müşterilerinin ilgisini çekmesi şimdilerde sadece gurbetçilerin AVM’ye geleceğini düşünerek umut etmesi yönetim zaafı olarak değerlendiriliyor.   Nevşehirli FORUM AVM'nin eski günlerini özledi büyük organisasyonlar artık neden yok. AVM içinde hizmet veren iş yerlerinde müşteri çekme konusunda yönetimin iş bitirici olmadığı konsunda dert yanıyor.  Müşteri konusunda sıkıntı çekmenin terör olaylarının olmasının etkili olduğunu dile getirilirken bir başka kesim ise AVM'nin güvenliği konusunda Nevşehir halkına gerekli bilgilendirme yapılarak kamuyounun aydınlatılamadığını dile getiriyor.      AVM İle İlgili İddialar   AVM’de daha başlayalı çok olmamasına rağmen çalışmakta olan müdürün yerine bir müdür aranması ise iddiaların gerçek olduğunu gösteriyor.   Bu konuda açıklama bekleniyor. Öte yandan, AVM’de yer kazanmak için bazı alanları kıstığı da gözleniyor.      Dikkat Çeken Konular Oto park konusunda bazı alanları kıstığı ve burayı başka amaçlar için kullanmaya çalıştığı ileri sürülüyor. Ayrıca alt katların bazı yerlerin çok karanlık olması dikkat çekiyor.        
Nevşehir’de büyük yatırım yaptığı söylenen FORUM AVM’nin dükkanları boş duruyor.

Nevşehir’de büyük yatırım yaptığı söylenen FORUM AVM’nin dükkanları boş duruyor.

 

 

Ürünlerin fiyatları yüksek bulunurken, ayrıca yönetim ve özellikle AVM müdürünün değişeceği ile ilgili de bazı iddialar gündemde…

 

 

Dükkanlar Boş !

Nevşehir’de açılışı yapılan Forum AVM ile ilgili bazı iddialar var. AVM dükkanların boş olması dikkatlerden kaçmıyor.

 

Dükkanların boşluğunu boş vitrin camlarını çirkin göstermemek için camlara görseller yapıştıran mağaza yönetimi ayrıcada müşterilerine sanki ilerde bir mağaza açılacak şeklinde görüntü vermeye çalışıyor.

 

Dükkanların ise neden boş olduğu merak konusu. Eski’den özelikle yaz aylarında etkinlik yaparak müşterilerinin ilgisini çekmesi şimdilerde sadece gurbetçilerin AVM’ye geleceğini düşünerek umut etmesi yönetim zaafı olarak değerlendiriliyor.

 

Nevşehirli FORUM AVM'nin eski günlerini özledi büyük organisasyonlar artık neden yok. AVM içinde hizmet veren iş yerlerinde müşteri çekme konusunda yönetimin iş bitirici olmadığı konsunda dert yanıyor. 

Müşteri konusunda sıkıntı çekmenin terör olaylarının olmasının etkili olduğunu dile getirilirken bir başka kesim ise AVM'nin güvenliği konusunda Nevşehir halkına gerekli bilgilendirme yapılarak kamuyounun aydınlatılamadığını dile getiriyor. 

 

 

AVM İle İlgili İddialar

 

AVM’de daha başlayalı çok olmamasına rağmen çalışmakta olan müdürün yerine bir müdür aranması ise iddiaların gerçek olduğunu gösteriyor.

 

Bu konuda açıklama bekleniyor. Öte yandan, AVM’de yer kazanmak için bazı alanları kıstığı da gözleniyor. 

 

 

Dikkat Çeken Konular

Oto park konusunda bazı alanları kıstığı ve burayı başka amaçlar için kullanmaya çalıştığı ileri sürülüyor. Ayrıca alt katların bazı yerlerin çok karanlık olması dikkat çekiyor.  

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.