Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de FETÖ'ye Kimler Destek Verdi

NEVŞEHİR 15.08.2016 - 19:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de FETÖ'ye Kimler Destek Verdi

Ülkenin milli birlik ve bütünlüğüne 15 Temmuz da kast eden Dış Güç destekli Paralel Yapı´nın, ne denli tehlikeli olduğunu pek çok insan yeni yeni anlıyor.
Ülkenin milli birlik ve bütünlüğüne 15 Temmuz da kast eden Dış Güç destekli Paralel Yapı´nın, ne denli tehlikeli olduğunu pek çok insan yeni yeni anlıyor.       17-25 Aralık kalkışması ve ondan da daha nice önce LALE HABER bunların ülke için tehlikeli olduğunu defaatle dile getirmesine rağmen, bu endişelerimizi abartılı bulan hatta PARALEL YAPI´dan korkan pek çok idarecinin haber sitemize mesafeleri durduğu biliniyordu.     Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın 17-25 Aralık´tan sonra onca çırpınmasına rağmen, Başkomutan  Erdoğan´ın bu endişelerini dikkate almayan şehir yöneticilerinin Paralel yapıya hala kolaylıklar tanıdığı kamuoyunda biliniyordu.     Hatta pek çok şehir yöneticisinin, PARALEL okullaşmaya ve bunların etkin yerlerde rol almasına katkı sunmasını eleştirmemize rağmen bu eleştirilerimiz dikkate alınmamıştı.     Pek çok Nevşehirli, FETÖ ile ciddi bir şekilde bu zamana kadar mücadele edilmediği, hatta ediliyor diye başta CUMHURBAŞKANI olmak üzere devletin diğer birimlerinin yanıltıldığı görüşlerini dile getiriyorlar.     15 Temmuz ihanetinden sonra şehirde FETÖ ile mücadelenin hassasiyetle yapılması bekleniyor. Önceki dönemlerde olduğu gibi bu yapı ile mücadelede rehavete kapılmamak gerektiği vurgulanıyor.   LALE HABER OLARAK  KAMUOYU ADINA SORUYOR;     -Paralel Yapının Nevşehir’deki Projeleri kimlere verildi ?     -PARALEL şirketlere kim kol kanat gerdi ?     -MHP , CHP , Ak Parti içeve diğer siyasi partilerde FETÖ'cü olanlar kimler  ?         -Parelel Dersane ve okullara arsayı kimler ayarladı ?     -AB Projelerini kimler FETÖ mensuplarına yöneltti ?     -PARELEL “Eğitimciler Derneğinin” hazırladığı Okul müdürü ve Müdür yardımcısı listeleri hangi Ak Partililer tarafından liste aralarına serpiştirildi ?     -Okul İdarecilerinin neredeyse tamamına yakını “PARALEL YAPI” mensuplarından korktukları için onların keyfi tutumlarına neden ses çıkarmadılar ?   -Yerelde hangi siyasiler PARALEL ile ticari ilişkiler kurdu ?     -Cumhurbaşkanının onca çırpınışına rağmen, PARALEL YAPI´yı Nevşehir’de 17-25 Aralıkta Nevşehir’de kim korudu ?     - PARALEL yapı mensuplarının kadrolaşmasına kimler yardımcı oldu ?     - Paralel Yapı hangi “yan cemaate” girerek kamufle oldu ?     - Sendikalarda FETÖ’den açığa alınan kişileri kimler görevlendirdi ?   - NEÜ’de açığa alınan ve ilçe MYO’larda Müdürlük bile yapan bu akademisyenleri kimler o göreve getirmek için uğraştı ve kim yada kimler görevlendirdi ?      - Eğitim veya diğer STK’lar da kimler nasıl görevler aldı. İstihbarat gibi bilgi toplayanlar varmıydı ?      
Ülkenin milli birlik ve bütünlüğüne 15 Temmuz da kast eden Dış Güç destekli Paralel Yapı´nın, ne denli tehlikeli olduğunu pek çok insan yeni yeni anlıyor.

Ülkenin milli birlik ve bütünlüğüne 15 Temmuz da kast eden Dış Güç destekli Paralel Yapı´nın, ne denli tehlikeli olduğunu pek çok insan yeni yeni anlıyor.

 

 

 

17-25 Aralık kalkışması ve ondan da daha nice önce LALE HABER bunların ülke için tehlikeli olduğunu defaatle dile getirmesine rağmen, bu endişelerimizi abartılı bulan hatta PARALEL YAPI´dan korkan pek çok idarecinin haber sitemize mesafeleri durduğu biliniyordu.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın 17-25 Aralık´tan sonra onca çırpınmasına rağmen, Başkomutan  Erdoğan´ın bu endişelerini dikkate almayan şehir yöneticilerinin Paralel yapıya hala kolaylıklar tanıdığı kamuoyunda biliniyordu.

 

 

Hatta pek çok şehir yöneticisinin, PARALEL okullaşmaya ve bunların etkin yerlerde rol almasına katkı sunmasını eleştirmemize rağmen bu eleştirilerimiz dikkate alınmamıştı.

 

 

Pek çok Nevşehirli, FETÖ ile ciddi bir şekilde bu zamana kadar mücadele edilmediği, hatta ediliyor diye başta CUMHURBAŞKANI olmak üzere devletin diğer birimlerinin yanıltıldığı görüşlerini dile getiriyorlar.

 

 

15 Temmuz ihanetinden sonra şehirde FETÖ ile mücadelenin hassasiyetle yapılması bekleniyor. Önceki dönemlerde olduğu gibi bu yapı ile mücadelede rehavete kapılmamak gerektiği vurgulanıyor.

 

LALE HABER OLARAK  KAMUOYU ADINA SORUYOR;

 

 

-Paralel Yapının Nevşehir’deki Projeleri kimlere verildi ?

 

 

-PARALEL şirketlere kim kol kanat gerdi ?

 

 

-MHP , CHP , Ak Parti içeve diğer siyasi partilerde FETÖ'cü olanlar kimler  ?

 

 

 

 

-Parelel Dersane ve okullara arsayı kimler ayarladı ?

 

 

-AB Projelerini kimler FETÖ mensuplarına yöneltti ?

 

 

-PARELEL “Eğitimciler Derneğinin” hazırladığı Okul müdürü ve Müdür yardımcısı listeleri hangi Ak Partililer tarafından liste aralarına serpiştirildi ?

 

 

-Okul İdarecilerinin neredeyse tamamına yakını “PARALEL YAPI” mensuplarından korktukları için onların keyfi tutumlarına neden ses çıkarmadılar ?

 

-Yerelde hangi siyasiler PARALEL ile ticari ilişkiler kurdu ?

 

 

-Cumhurbaşkanının onca çırpınışına rağmen, PARALEL YAPI´yı Nevşehir’de 17-25 Aralıkta Nevşehir’de kim korudu ?

 

 

- PARALEL yapı mensuplarının kadrolaşmasına kimler yardımcı oldu ?

 

 

- Paralel Yapı hangi “yan cemaate” girerek kamufle oldu ?

 

 

- Sendikalarda FETÖ’den açığa alınan kişileri kimler görevlendirdi ?

 

- NEÜ’de açığa alınan ve ilçe MYO’larda Müdürlük bile yapan bu akademisyenleri kimler o göreve getirmek için uğraştı ve kim yada kimler görevlendirdi ?   

 

- Eğitim veya diğer STK’lar da kimler nasıl görevler aldı. İstihbarat gibi bilgi toplayanlar varmıydı ?

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.