Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de İlçe Kaymakamlık Sitesi Böyle Olursa

İLÇELER 13.08.2016 - 15:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de İlçe Kaymakamlık Sitesi Böyle Olursa

Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde kaymakamlığın resmi internet sayfasına girenler, hala ramazan bayram mesajı ile karşılaşıyor.
Nevşehir’in Gülşehir  ilçesinde kaymakamlığın resmi internet sayfasına girenler, hala ramazan bayram mesajı ile karşılaşıyor.     Türkiye ve ilçemizde Ramazan Bayramı boyunca neler yaşandı. İlçede neler oldu. Ancak Gülşehir Kaymakamlığı hala Ramazan bayramında kaldı.   Son günlerde devlet tarafından dağıtılan kömür yardımını bile vatandaşlar kulaktan kulağa duyum alıyor.        15 Temmuz kara gününde darbe girişiminde olmasından sonra bile hiçbir yazılı açıklama yapılmaması ise vatandaşlarda siteyi FETÖ’den görevden alınan bir memur mu takip ediyordu. diye sorulmaya başlanıldı.     Gülşehir Kaymakamlığında en son haberin 18 Temmuz darbe girişiminden 3 gün sonra izinlerin iptal edildiği duyurusu girilmiş. Gülşehir ilçesinde resmi kurumlarının başında gelen Kaymakamlık sitesinin aktif olmaması kurumların teknolojiyi ne kadar önemsediklerini gözler önüne seriyor.     Nevşehir’inh en güzel ilçelerinden olan ve beklide 3. büyük ilçesi olan Kaymakamlık gibi önemli bir devletin resmi kurumunun internet sitesinin güncel olmamasına tepki gösteren site ziyaretçileri, "Gülşehir ilçesinde güncel bilgileri resmi kurumlardan takip eden ve kaymakamlık ilçenin lokomotifidir. Gülşehir Belediyesinin web sayfası bile aktif ve güncel web sayfası varken, Gülşehir Kaymakamlığı'nın resmi sayfasının neden Ramazan bayramı mesajıyla  kalması çok üzücü. Allah bilir, ilçedeki fotoğraflar da 4-5 seneliktir. Turizm konusunda ciddi adımların atılmaya hazırlandığı Gülşehir'de ilçenin en yetkili mülki amirinin sitesinin güncel olmaması, sitede ilçenin güncel fotoğraflarının yer almaması kabul edilecek bir durum değildir. Koskoca Kaymakamlıkta site ile ilgilenecek bir Allah'ın kulu yok mu? Bu nasıl bir hizmet anlayışıdır. Kaymakam diğer kurum müdürlerine sitenizi yapın demesi lazım iken kendisinin teknolojiyi takip etmemesine anlam veremiyoruz" Gülşehir ilçesi bu kadar mı sahipsiz diye tepki gösterdiler.     Lale Haber olarak ; Ayrıca Gülşehir Kaymakamlık sitesi ile birlikte diğer kurum sitelerininde yaptıkları çalışmalar hakkında aktif olarak halkı bilgilendirmesi gerekirken, tüm kurumlarımızı bu konuya hassasiyetle yaklaşmaları gerekmektedir diye düşünüyoruz.     
Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde kaymakamlığın resmi internet sayfasına girenler, hala ramazan bayram mesajı ile karşılaşıyor.

Nevşehir’in Gülşehir  ilçesinde kaymakamlığın resmi internet sayfasına girenler, hala ramazan bayram mesajı ile karşılaşıyor.

 

 

Türkiye ve ilçemizde Ramazan Bayramı boyunca neler yaşandı. İlçede neler oldu. Ancak Gülşehir Kaymakamlığı hala Ramazan bayramında kaldı.

 

Son günlerde devlet tarafından dağıtılan kömür yardımını bile vatandaşlar kulaktan kulağa duyum alıyor. 

 

 

 

15 Temmuz kara gününde darbe girişiminde olmasından sonra bile hiçbir yazılı açıklama yapılmaması ise vatandaşlarda siteyi FETÖ’den görevden alınan bir memur mu takip ediyordu. diye sorulmaya başlanıldı.

 

 

Gülşehir Kaymakamlığında en son haberin 18 Temmuz darbe girişiminden 3 gün sonra izinlerin iptal edildiği duyurusu girilmiş. Gülşehir ilçesinde resmi kurumlarının başında gelen Kaymakamlık sitesinin aktif olmaması kurumların teknolojiyi ne kadar önemsediklerini gözler önüne seriyor.

 

 

Nevşehir’inh en güzel ilçelerinden olan ve beklide 3. büyük ilçesi olan Kaymakamlık gibi önemli bir devletin resmi kurumunun internet sitesinin güncel olmamasına tepki gösteren site ziyaretçileri, "Gülşehir ilçesinde güncel bilgileri resmi kurumlardan takip eden ve kaymakamlık ilçenin lokomotifidir. Gülşehir Belediyesinin web sayfası bile aktif ve güncel web sayfası varken, Gülşehir Kaymakamlığı'nın resmi sayfasının neden Ramazan bayramı mesajıyla  kalması çok üzücü. Allah bilir, ilçedeki fotoğraflar da 4-5 seneliktir. Turizm konusunda ciddi adımların atılmaya hazırlandığı Gülşehir'de ilçenin en yetkili mülki amirinin sitesinin güncel olmaması, sitede ilçenin güncel fotoğraflarının yer almaması kabul edilecek bir durum değildir. Koskoca Kaymakamlıkta site ile ilgilenecek bir Allah'ın kulu yok mu? Bu nasıl bir hizmet anlayışıdır. Kaymakam diğer kurum müdürlerine sitenizi yapın demesi lazım iken kendisinin teknolojiyi takip etmemesine anlam veremiyoruz" Gülşehir ilçesi bu kadar mı sahipsiz diye tepki gösterdiler.

 

 

Lale Haber olarak ; Ayrıca Gülşehir Kaymakamlık sitesi ile birlikte diğer kurum sitelerininde yaptıkları çalışmalar hakkında aktif olarak halkı bilgilendirmesi gerekirken, tüm kurumlarımızı bu konuya hassasiyetle yaklaşmaları gerekmektedir diye düşünüyoruz. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.