Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

2016 TEOG 1.Yerleştirme de O Okul 76 ‘da 61 Fen Lisesi Kazandırdı.

EĞİTİM 12.08.2016 - 18:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

2016 TEOG 1.Yerleştirme de O Okul 76 ‘da 61 Fen Lisesi Kazandırdı.

2016 TEOG yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla 76 Ortaokul mezununun 61’ine Fen Lisesi kazandıran okul tarihi bir rekora imza attı.
2016 TEOG yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla 76 Ortaokul mezununun 61’ine Fen Lisesi kazandıran okul tarihi bir rekora imza attı.       Eğitim öğretimde Nevşehir’in 22 yıllık en büyük tecrübesi ve en başarılı okulu olan Kardelen Eğitim Kurumları 2016 TEOG 1. yerleştirme sonuçlarında tarihi bir rekora imza atarak 76’da 61 Fen Lisesi ve 15 Anadolu Lisesi ile TEOG başarısını taçlandırmıştır. Nevşehir ve Türkiye birinciliklerinin yanında onlarca Türkiye derecesi elde eden Kardelen Eğitim Kurumları yerleştirme sonuçlarına göre öğrencilerin %85’ini Fen, %15’ini ise Anadolu liselerine yerleştirerek Nevşehir’in en başarılı okulu olmuştur.       Bireysel başarının yanında kitlesel başarıda Nevşehir’in lider okulu olan Kardelen Eğitim Kurumları başarılarını yeni başarılar ile taçlandırmaya devam ediyor.       Kardelen Eğitim Kurumları İlköğretim Müdürü Faruk ÇAMCI elde edilen bu büyük başarı sonrası yaptığı açıklamasında; ‘’2016 TEOG yerleştirmelerinde mezun ettiğimiz bütün öğrencilerimizi sınavla öğrenci alan, Türkiye’nin en kaliteli Fen ve Anadolu Liselerine yerleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler Kardelen Ailesi’nin birer ferdi olarak öğrencilerimiz için her türlü fedakarlığı yapmaktan çekinmiyoruz ve onların başarıya attıkları her adımda yanlarında olabilmek için çabalıyoruz. Bu çabalarımızın karşılığı olarak böyle başarıları gördüğümüzde gurur duyuyoruz. Tüm öğrencilerimizin gelecek hayatta başarılı olabilmesi adına onlara en kaliteli en iyi eğitimi vermeye çalışıyoruz. Alanında uzman, tecrübeli öğretmen kadromuz ve sürekli kendimizi en iyisi, en kalitelisi için yenileme çabasında yer aldığımız kurumumuzla geleceğin liderlerini yetiştiriyoruz. Bizler evlatlarımıza iyi bir eğitimin kapılarını sonuna kadar açıyoruz. Verdiğimiz kaliteli eğitim, hayat boyu kazanılacak başarıların anahtarı niteliğindedir. 2016 TEOG yerleştirmelerinde 76 öğrencimizin 61’inin Fen lisesini 15’ininde Anadolu lisesini kazanarak bizleri gururlandıran tüm öğrencilerimizi kutluyor, onlara lise hayatlarında başarılar diliyorum’’ dedi.  
2016 TEOG yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla 76 Ortaokul mezununun 61’ine Fen Lisesi kazandıran okul tarihi bir rekora imza attı.

2016 TEOG yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla 76 Ortaokul mezununun 61’ine Fen Lisesi kazandıran okul tarihi bir rekora imza attı.

 

 

 

Eğitim öğretimde Nevşehir’in 22 yıllık en büyük tecrübesi ve en başarılı okulu olan Kardelen Eğitim Kurumları 2016 TEOG 1. yerleştirme sonuçlarında tarihi bir rekora imza atarak 76’da 61 Fen Lisesi ve 15 Anadolu Lisesi ile TEOG başarısını taçlandırmıştır. Nevşehir ve Türkiye birinciliklerinin yanında onlarca Türkiye derecesi elde eden Kardelen Eğitim Kurumları yerleştirme sonuçlarına göre öğrencilerin %85’ini Fen, %15’ini ise Anadolu liselerine yerleştirerek Nevşehir’in en başarılı okulu olmuştur.

 

 

 

Bireysel başarının yanında kitlesel başarıda Nevşehir’in lider okulu olan Kardelen Eğitim Kurumları başarılarını yeni başarılar ile taçlandırmaya devam ediyor.

 

 

 

Kardelen Eğitim Kurumları İlköğretim Müdürü Faruk ÇAMCI elde edilen bu büyük başarı sonrası yaptığı açıklamasında; ‘’2016 TEOG yerleştirmelerinde mezun ettiğimiz bütün öğrencilerimizi sınavla öğrenci alan, Türkiye’nin en kaliteli Fen ve Anadolu Liselerine yerleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler Kardelen Ailesi’nin birer ferdi olarak öğrencilerimiz için her türlü fedakarlığı yapmaktan çekinmiyoruz ve onların başarıya attıkları her adımda yanlarında olabilmek için çabalıyoruz. Bu çabalarımızın karşılığı olarak böyle başarıları gördüğümüzde gurur duyuyoruz. Tüm öğrencilerimizin gelecek hayatta başarılı olabilmesi adına onlara en kaliteli en iyi eğitimi vermeye çalışıyoruz. Alanında uzman, tecrübeli öğretmen kadromuz ve sürekli kendimizi en iyisi, en kalitelisi için yenileme çabasında yer aldığımız kurumumuzla geleceğin liderlerini yetiştiriyoruz. Bizler evlatlarımıza iyi bir eğitimin kapılarını sonuna kadar açıyoruz. Verdiğimiz kaliteli eğitim, hayat boyu kazanılacak başarıların anahtarı niteliğindedir. 2016 TEOG yerleştirmelerinde 76 öğrencimizin 61’inin Fen lisesini 15’ininde Anadolu lisesini kazanarak bizleri gururlandıran tüm öğrencilerimizi kutluyor, onlara lise hayatlarında başarılar diliyorum’’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.