Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gençlik spor Nöbete Devam Ediyor

SPOR 03.08.2016 - 12:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gençlik spor Nöbete Devam Ediyor

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları demokrasi nöbetine aralıksız devam ediyor.
  Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları demokrasi nöbetine aralıksız devam ediyor.   Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklama aynen şu şekilde;   “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Ülkemize yapılan FETÖ/PYD terör örgütüne mensup bir kısım hain tarafından başlatılan başarısızlıkla sonuçlanan haince darbe girişiminde bulunulmasının ardından  bütün İllerimizde olduğu gibi bizde Gençlik Spor Ailesi  olarak ülkemiz için kurumumuz personellerimiz ile birlikte meydanlardaki nöbetimize devam ediyoruz.    İlimiz Diriliş Meydanında ve İlçelerimiz de çalışmalarımız ve nöbetimiz aksamadan tüm enerjimizle devam ediyor. Ürgüp Cumhuriyet Meydanında Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri olarak Nevşehir Milletvekillerimiz Mustafa AÇIKGÖZ, Murat GÖKTÜK, Ebubekir GİZLİGİDER’ inde katılımı ile ilimiz ve ilçelerimizde kurduğumuz standlarımız da halkımıza tişört, şapka, bayrak dağıtımı ve çay, simit ikramında bulunmaya devam ediyoruz.    Birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlar bunu hiçbir zaman başaramayacaklardır. Bizler Gençlik Spor olarak gündüz çalışmalarımız  hiç bir aksaklığa yer vermeden devam ederken akşamları da kurumumuz personelleri ile meydanlara giderek Milli İradeye ve Demokrasi  Nöbetimizi sürdürmeye devam edeceğiz.”
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları demokrasi nöbetine aralıksız devam ediyor.

 

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları demokrasi nöbetine aralıksız devam ediyor.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklama aynen şu şekilde;

 

“Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Ülkemize yapılan FETÖ/PYD terör örgütüne mensup bir kısım hain tarafından başlatılan başarısızlıkla sonuçlanan haince darbe girişiminde bulunulmasının ardından  bütün İllerimizde olduğu gibi bizde Gençlik Spor Ailesi  olarak ülkemiz için kurumumuz personellerimiz ile birlikte meydanlardaki nöbetimize devam ediyoruz.

 

 İlimiz Diriliş Meydanında ve İlçelerimiz de çalışmalarımız ve nöbetimiz aksamadan tüm enerjimizle devam ediyor. Ürgüp Cumhuriyet Meydanında Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri olarak Nevşehir Milletvekillerimiz Mustafa AÇIKGÖZ, Murat GÖKTÜK, Ebubekir GİZLİGİDER’ inde katılımı ile ilimiz ve ilçelerimizde kurduğumuz standlarımız da halkımıza tişört, şapka, bayrak dağıtımı ve çay, simit ikramında bulunmaya devam ediyoruz.

 

 Birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlar bunu hiçbir zaman başaramayacaklardır. Bizler Gençlik Spor olarak gündüz çalışmalarımız  hiç bir aksaklığa yer vermeden devam ederken akşamları da kurumumuz personelleri ile meydanlara giderek Milli İradeye ve Demokrasi  Nöbetimizi sürdürmeye devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.