Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Örgütle Bağlantılı Avukatlar Unutulmasın !

NEVŞEHİR 30.07.2016 - 01:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Örgütle Bağlantılı Avukatlar Unutulmasın !

Türkiye’nin çok kritik bir süreçten geçtiğini şu günlerde…..   Nevşehirli vatandaşlar gerek çarşıda gerekse diriliş meydanında, Paralel yapılanmayla ilgili başlatılan temizlik sürecinin en kısa zamanda sonuçlandırılması gerektiğini, sürecin uzamasının hiç kimseye yarar getirmeyeceğini söylerlerken tehlikenin henüz geçmediğini provokasyonlara karşı dikkatli olunması gerektiğini ifade ediyorlar.       Türkiye’nin 15 Temmuz itibariyle olağanüstü bir durumdan geçtiği söyleyen vatandaşlar Lale Haber muhabirlerine çok özel açıklamalarda bulundular.     Nevşehirli vatandaşlar yaptığı açıklamada , “FETÖ ile devletin uzun süredir mücadelesini sürdürdüğünü, devletin diğer kademelerinde ise bu mücadelenin çok iyi yapılmadığı son olaylarla çok açık bir şekilde ortaya çıktığını belirterek bu mücadele bu kurumlarda yapılsaydı olay bu duruma gelmezdi. Son olay ise hem bardağı taşıran bir damla olmuştur hem de Türkiye çok tehlikeli bir virajdan dönmüştür. Şu anda darbenin gerçekleşmemesine üzülenler bile ne kadar büyük bir badireyi atlattığımızı anlayacaklardır. Burada kurumlar içinde çok hızlı operasyonların yapılması sevindirici. Demek ki daha önceden bu konuda çalışmalar yapılmış. Çok hızlı bir şekilde gözaltına almalar ve açığa almalar yapıldı. Özellikle bu yapının yargıda çok güçlü olduğu yıllardır biliniyor. Bu yapının Cumhurbaşkanı ve MGK tarafından bir terör örgütü olarak kabul edilmesinin öncesinde de ordu, emniyet ve yargı gibi kritik kurumlarda çok güçlü oldukları biliniyordu. Paralel devlet yapılanması denmesinin sebebi de buydu. Devletin bir hiyerarşik yapısı var bir de bu paralel yapı vardı. Paralel devlet yapılanması da bu hiyerarşinin haricinde bir örgüt yapılanması içinde buradaki üstünüze bilgi veriyorsunuz. Asıl emri de buradaki üstünüzden alıyorsunuz. İçinde bulunduğunuz kurumun bazı yetkilerini kullanarak başka yerlere hizmet ediyorsunuz.” dediler.     Bazı vatandaşlar ise , Avukatlar arasında da bu örgütle bağlantısı olanlar varsa en ağır şekilde cezalandırılmalıdır. Örgütle bağlantılı avukatlar unutulmasın !  dediler

Türkiye’nin çok kritik bir süreçten geçtiğini şu günlerde…..

 

Nevşehirli vatandaşlar gerek çarşıda gerekse diriliş meydanında, Paralel yapılanmayla ilgili başlatılan temizlik sürecinin en kısa zamanda sonuçlandırılması gerektiğini, sürecin uzamasının hiç kimseye yarar getirmeyeceğini söylerlerken tehlikenin henüz geçmediğini provokasyonlara karşı dikkatli olunması gerektiğini ifade ediyorlar.

 

 

 

Türkiye’nin 15 Temmuz itibariyle olağanüstü bir durumdan geçtiği söyleyen vatandaşlar Lale Haber muhabirlerine çok özel açıklamalarda bulundular.

 

 

Nevşehirli vatandaşlar yaptığı açıklamada , “FETÖ ile devletin uzun süredir mücadelesini sürdürdüğünü, devletin diğer kademelerinde ise bu mücadelenin çok iyi yapılmadığı son olaylarla çok açık bir şekilde ortaya çıktığını belirterek bu mücadele bu kurumlarda yapılsaydı olay bu duruma gelmezdi. Son olay ise hem bardağı taşıran bir damla olmuştur hem de Türkiye çok tehlikeli bir virajdan dönmüştür. Şu anda darbenin gerçekleşmemesine üzülenler bile ne kadar büyük bir badireyi atlattığımızı anlayacaklardır. Burada kurumlar içinde çok hızlı operasyonların yapılması sevindirici. Demek ki daha önceden bu konuda çalışmalar yapılmış. Çok hızlı bir şekilde gözaltına almalar ve açığa almalar yapıldı. Özellikle bu yapının yargıda çok güçlü olduğu yıllardır biliniyor. Bu yapının Cumhurbaşkanı ve MGK tarafından bir terör örgütü olarak kabul edilmesinin öncesinde de ordu, emniyet ve yargı gibi kritik kurumlarda çok güçlü oldukları biliniyordu. Paralel devlet yapılanması denmesinin sebebi de buydu. Devletin bir hiyerarşik yapısı var bir de bu paralel yapı vardı. Paralel devlet yapılanması da bu hiyerarşinin haricinde bir örgüt yapılanması içinde buradaki üstünüze bilgi veriyorsunuz. Asıl emri de buradaki üstünüzden alıyorsunuz. İçinde bulunduğunuz kurumun bazı yetkilerini kullanarak başka yerlere hizmet ediyorsunuz.” dediler.

 

 

Bazı vatandaşlar ise , Avukatlar arasında da bu örgütle bağlantısı olanlar varsa en ağır şekilde cezalandırılmalıdır. Örgütle bağlantılı avukatlar unutulmasın !  dediler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.