Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Belediyesi Vatandaşları Uyarıyor

NEVŞEHİR 29.07.2016 - 13:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Belediyesi Vatandaşları Uyarıyor

Bazı işletme sahiplerini Nevşehir Belediye Başkan Yardımcılarının isimlerini kullanarak sosyal proje yaptıklarını dile getirin dolandırıcılık yapmak isteyenlere karşı vatandaşlar uyarıldı.
Nevşehir’de dolandırıcılar yöntemlerine bir yenisini daha ekledi. Bazı işletme sahiplerini Nevşehir Belediye Başkan Yardımcılarının isimlerini kullanarak sosyal proje yaptıklarını dile getirin dolandırıcılık yapmak isteyenlere karşı vatandaşlar uyarıldı.     Nevşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Nevşehir’de bazı işletme sahip ve yöneticilerini arayan kimliği belirsiz kişi veya kişiler, kendilerini Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve Belediye Başkan Yardımcısı olarak tanıtıp sosyal projeler ürettiklerini belirterek, bunun karşılığında para talebinde bulundukları şeklinde ihbarların alındığın belirtildi.     Nevşehir Belediyesi’nin sosyal proje olarak bir çalışma içerisinde olmadığının belirtildiği açıklamada “ Sosyal Belediyecilik anlamında önemli atılımlar içerisinde olan Nevşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen bu kapsamlı çalışmalar Basın Merkezimiz vasıtasıyla kamuoyuna gerektiği zaman iletilmektedir. Nevşehir Belediyesi olarak dışardan hiçbir kurum veya kişiye sadece sosyal proje değil, hangi çalışma olursa olsun telefon açılarak para talebinde kesinlikle bulunulmamaktadır. Vatandaşlarımız, kendini Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver veya başkan yardımcısı olarak tanıtarak yapılan bir hizmet veya yatırım amacıyla para talebinde bulunanları, en yakın emniyet güçlerine bildirmeleri gerekmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Bazı işletme sahiplerini Nevşehir Belediye Başkan Yardımcılarının isimlerini kullanarak sosyal proje yaptıklarını dile getirin dolandırıcılık yapmak isteyenlere karşı vatandaşlar uyarıldı.

Nevşehir’de dolandırıcılar yöntemlerine bir yenisini daha ekledi. Bazı işletme sahiplerini Nevşehir Belediye Başkan Yardımcılarının isimlerini kullanarak sosyal proje yaptıklarını dile getirin dolandırıcılık yapmak isteyenlere karşı vatandaşlar uyarıldı.

 

 

Nevşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Nevşehir’de bazı işletme sahip ve yöneticilerini arayan kimliği belirsiz kişi veya kişiler, kendilerini Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve Belediye Başkan Yardımcısı olarak tanıtıp sosyal projeler ürettiklerini belirterek, bunun karşılığında para talebinde bulundukları şeklinde ihbarların alındığın belirtildi.

 

 

Nevşehir Belediyesi’nin sosyal proje olarak bir çalışma içerisinde olmadığının belirtildiği açıklamada “ Sosyal Belediyecilik anlamında önemli atılımlar içerisinde olan Nevşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen bu kapsamlı çalışmalar Basın Merkezimiz vasıtasıyla kamuoyuna gerektiği zaman iletilmektedir. Nevşehir Belediyesi olarak dışardan hiçbir kurum veya kişiye sadece sosyal proje değil, hangi çalışma olursa olsun telefon açılarak para talebinde kesinlikle bulunulmamaktadır. Vatandaşlarımız, kendini Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver veya başkan yardımcısı olarak tanıtarak yapılan bir hizmet veya yatırım amacıyla para talebinde bulunanları, en yakın emniyet güçlerine bildirmeleri gerekmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.