Sitenin sağında bir giydirme reklam

FETÖ’CÜ Teröristler Diriliş Meydanı'nda

NEVŞEHİR 26.07.2016 - 00:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

FETÖ’CÜ Teröristler Diriliş Meydanı'nda

Nevşehir’de gözaltına alınma korkusu ile dönüşler başladı.
Nevşehir’de  gözaltına alınma korkusu ile dönüşler başladı.     Darbe girişimi sonrasında FETÖ’cü bir çok kişiye operasyon yapılarak gözaltılar ve ardından tutuklamalar devam ediyor. Nevşehir’de FETÖ üyesi olan ve FETÖ'ye sempati duyan elliye yakın kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan elliye yakın FETÖ’cünün bazıları tutuklanırken geri kalanların ise sorguda oldukları öğrenildi. Açığa alınan görevlilerin ise soruşturma kapsamında sorguya alınacağı gelen bilgiler arasında     YAYIN POLİTİKALARI DEĞİŞTİ 15 Temmuz darbe girişimi öncesinde FETÖ yanlısı mesajar paylaşanlar, tutuklamalar başladıktan sonra adeta ani bir U dönüşü yaparak hayatlarını değiştirdi. Hükümet aleyhine paylaşımlarda bulunanlar tam dönüş yaparak şimdi FETÖ aleyhine paylaşımlar ve sözlerden dem vurmaya başladı. Kendi kullandıkları Facebook sayfalarında sanki Fethullah Gülen, baş teröristinden nefret edermiş gibi FETÖ aleyhinde fotoğraf ve video paylaşımı yapıyorlar.   STK'lar ise içindeki FETÖ'cüleri temizlemek yerine adeta diriliş meydanında shoe yapmaya devam ediyorlar. İlçe ilçe geziyorlar.  Vatan sevgisinin öyle sizin 4 bayrağı eline alınca olmuyor beyler..... Ne kadar çok bayrak o kadar vatan sevgisinie eşit değil beyler.....       DİRİLİŞ MEYDANINA GELİYORLAR FETÖ’nün adamları , şimdilerde arkadaşlarını arayarak ‘Ben meydana gidiyorum sende demokrasi nöbeti tutacak mısın’ diyerek hükümetin yanında olduğunu göstermeye başladı. Özellikle meydana gittiğini telefon ile bildirilerek arkasında ses kaydı bırakmaya çalışıyor. Gözaltına alınma durumu olduğunda ise 'bende demokrasi nöbeti tuttum, ben hükümetin yanındayım, telefon konuşmalarına bakın' diyerek sıyrılmayı düşünüyorlar.     Not: 15 Temmuz gecesinde olduğu gibi dim dik durarak ilk günde darbeye karşı olduğunu dile getiren vatan sever Nevşehirlileri tenzi ediyoruz.   
Nevşehir’de gözaltına alınma korkusu ile dönüşler başladı.

Nevşehir’de  gözaltına alınma korkusu ile dönüşler başladı.

 

 

Darbe girişimi sonrasında FETÖ’cü bir çok kişiye operasyon yapılarak gözaltılar ve ardından tutuklamalar devam ediyor. Nevşehir’de FETÖ üyesi olan ve FETÖ'ye sempati duyan elliye yakın kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan elliye yakın FETÖ’cünün bazıları tutuklanırken geri kalanların ise sorguda oldukları öğrenildi. Açığa alınan görevlilerin ise soruşturma kapsamında sorguya alınacağı gelen bilgiler arasında

 

 

YAYIN POLİTİKALARI DEĞİŞTİ

15 Temmuz darbe girişimi öncesinde FETÖ yanlısı mesajar paylaşanlar, tutuklamalar başladıktan sonra adeta ani bir U dönüşü yaparak hayatlarını değiştirdi. Hükümet aleyhine paylaşımlarda bulunanlar tam dönüş yaparak şimdi FETÖ aleyhine paylaşımlar ve sözlerden dem vurmaya başladı. Kendi kullandıkları Facebook sayfalarında sanki Fethullah Gülen, baş teröristinden nefret edermiş gibi FETÖ aleyhinde fotoğraf ve video paylaşımı yapıyorlar.

 

STK'lar ise içindeki FETÖ'cüleri temizlemek yerine adeta diriliş meydanında shoe yapmaya devam ediyorlar. İlçe ilçe geziyorlar.  Vatan sevgisinin öyle sizin 4 bayrağı eline alınca olmuyor beyler..... Ne kadar çok bayrak o kadar vatan sevgisinie eşit değil beyler.....

 

 

 

DİRİLİŞ MEYDANINA GELİYORLAR

FETÖ’nün adamları , şimdilerde arkadaşlarını arayarak ‘Ben meydana gidiyorum sende demokrasi nöbeti tutacak mısın’ diyerek hükümetin yanında olduğunu göstermeye başladı. Özellikle meydana gittiğini telefon ile bildirilerek arkasında ses kaydı bırakmaya çalışıyor. Gözaltına alınma durumu olduğunda ise 'bende demokrasi nöbeti tuttum, ben hükümetin yanındayım, telefon konuşmalarına bakın' diyerek sıyrılmayı düşünüyorlar.

 

 

Not: 15 Temmuz gecesinde olduğu gibi dim dik durarak ilk günde darbeye karşı olduğunu dile getiren vatan sever Nevşehirlileri tenzi ediyoruz. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.