Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir 5 Yaşındaki Duru’nun Yaptığını Konuşuyor

NEVŞEHİR 25.07.2016 - 18:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir 5 Yaşındaki Duru’nun Yaptığını Konuşuyor

5 yaşındaki Duru Gösterişli'nin Nevşehir’de ailesiyle birlikte demokrasi mitingine katıldı.
5 yaşındaki Duru Gösterişli'nin Nevşehir’de ailesiyle birlikte demokrasi mitingine katıldı.       Duru Gösterişli, Vali İlhami Aktaş’ın kulağına eğilip, “Bizi kurtardığınız için teşekkür ederiz vali amca” demesi duygu dolu anlar yaşanmasına neden oldu.         Nevşehir'de Diriliş Meydanı'nda devam eden demokrasi nöbetinde minik bir kız çocuğu, oturmakta olan Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın kulağına eğilip, “Bizi kurtardığınız için teşekkür ederim vali amca” dedi.       Duru Gösterişli'nin sözleri üzerine duygulanan Vali Aktaş yaptığı konuşmada, “Sevgili çocuklar, kıymetli muhterem hanımefendiler, kıymetli hemşehrilerim. Herkes tüm Türkiye’de olduğu gibi 9 günlük sürede Nevşehir’de destan yazıyor. Bu destanı sizler yazıyorsunuz. Bacılarım bir Nene Hatun gibi, bir Şerife Bacı gibi, arkadaşlar bir Seyfi Onbaşı gibi, gençler her tarafta biz Çanakkale Savaşı'na koşar edası gibi tüm Türkiye’de ellerinde bayraklar, yürekten imanları ile destan yazdırdılar. Mehmet Akif Ersoy’un tekrar yazılmasın dediği gibi İstiklal Marşımızı tüm gönlümüze, tüm benliğimize işlediler. Biraz önce burada otururken sanıyorum 4, 5 yaşında bir çocuğumuz geldi kulağıma eğildi. Bana ne dedi biliyor musunuz? Ağlamamak için kendimi zor tuttum. Halen daha titriyorum. 'Bizi kurtardığınız için size teşekkür ederim vali amca' dedi. Yazıklar olsun bu çocuğun bunu aklına sokanlara, yazıklar olsun onu bu kadar korkutana" şeklinde konuştu.       Nevşehir Valisi Aktaş’ın konuşması devam ederken sahneye gelerek sözlerini tekrarlayan 5 yaşındaki Duru, vatandaşlardan büyük alkış aldı.
5 yaşındaki Duru Gösterişli'nin Nevşehir’de ailesiyle birlikte demokrasi mitingine katıldı.

5 yaşındaki Duru Gösterişli'nin Nevşehir’de ailesiyle birlikte demokrasi mitingine katıldı.

 

 

 

Duru Gösterişli, Vali İlhami Aktaş’ın kulağına eğilip, “Bizi kurtardığınız için teşekkür ederiz vali amca” demesi duygu dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

 

 

 

 

Nevşehir'de Diriliş Meydanı'nda devam eden demokrasi nöbetinde minik bir kız çocuğu, oturmakta olan Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın kulağına eğilip, “Bizi kurtardığınız için teşekkür ederim vali amca” dedi.

 

 

 

Duru Gösterişli'nin sözleri üzerine duygulanan Vali Aktaş yaptığı konuşmada, “Sevgili çocuklar, kıymetli muhterem hanımefendiler, kıymetli hemşehrilerim. Herkes tüm Türkiye’de olduğu gibi 9 günlük sürede Nevşehir’de destan yazıyor. Bu destanı sizler yazıyorsunuz. Bacılarım bir Nene Hatun gibi, bir Şerife Bacı gibi, arkadaşlar bir Seyfi Onbaşı gibi, gençler her tarafta biz Çanakkale Savaşı'na koşar edası gibi tüm Türkiye’de ellerinde bayraklar, yürekten imanları ile destan yazdırdılar. Mehmet Akif Ersoy’un tekrar yazılmasın dediği gibi İstiklal Marşımızı tüm gönlümüze, tüm benliğimize işlediler. Biraz önce burada otururken sanıyorum 4, 5 yaşında bir çocuğumuz geldi kulağıma eğildi. Bana ne dedi biliyor musunuz? Ağlamamak için kendimi zor tuttum. Halen daha titriyorum. 'Bizi kurtardığınız için size teşekkür ederim vali amca' dedi. Yazıklar olsun bu çocuğun bunu aklına sokanlara, yazıklar olsun onu bu kadar korkutana" şeklinde konuştu.

 

 

 

Nevşehir Valisi Aktaş’ın konuşması devam ederken sahneye gelerek sözlerini tekrarlayan 5 yaşındaki Duru, vatandaşlardan büyük alkış aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.