Sitenin sağında bir giydirme reklam

2016 LYS’ye Kardelen Koleji Damgası

EĞİTİM 19.07.2016 - 10:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

2016 LYS’ye Kardelen Koleji Damgası

2016 YGS de Nevşehir’in Lider Okulu olarak onlarca derece elde eden Kardelen Eğitim Kurumları bugün açıklanan LYS sonuçları ile büyük bir başarıya imza atmıştır.
2016 YGS de Nevşehir’in Lider Okulu olarak onlarca derece elde eden Kardelen Eğitim Kurumları bugün açıklanan LYS sonuçları ile büyük bir başarıya imza atmıştır.   Bireysel ve kitlesel başarının adresi olan Kardelen Eğitim Kurumları, 2016 LYS de MF- TM puan türlerinde onlarca Türkiye derecesi elde ederek en iyilerin okulu olduğunu bir kez daha göstermiştir. Eğitim öğretimdeki 22 yıllık tecrübesi ve alanında uzman, dinamik kadrosu ile Nevşehir’in lider okulu olan Kardelen Eğitim Kurumları 2016 LYS de de farkını ortaya koymuştur.     Elde edilen bu büyük başarının ardından Kardelen Eğitim Kurumları Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel MERT yaptığı yazılı açıklamada; öğrencilerin elde ettikleri muhteşem başarıdan büyük mutluluk duyduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti: ‘’ Bizler Özel Kardelen Koleji olarak hiçbir başarının tesadüfi olmayacağının, bu tip sonuçların ancak sistemli, programlı, kaliteli bir eğitim programı ile başarılabileceğinin farkındayız. Alanında uzman, Nevşehir’in en iyi kadrosuna sahip okulumuz dershanesiz eğitim sistemi ve hafta içi- hafta sonu kursları sayesinde bu güzel sonuçları almıştır. Sonuçlar gösteriyor ki başarılarımız birer tesadüfi başarı değil gerçek bir azmin ve emeğin ürünüdür.     Daha fazla başarı için her yıl kendisini yeniden şekillendiren daha iyi eğitim-öğretim olanaklarını oluşturarak öğrencilerimizin ve velilerimizin ihtiyaçlarına cevap verebilen yönetim anlayışımız sayesinde Nevşehir’de ilklerin ve en iyilerin okulu olmaya devam ediyoruz. LYS sınavında öğrencilerimizin elde ettiği başarılarda emeği geçen tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkürlerimizi sunarız’’ dedi.
2016 YGS de Nevşehir’in Lider Okulu olarak onlarca derece elde eden Kardelen Eğitim Kurumları bugün açıklanan LYS sonuçları ile büyük bir başarıya imza atmıştır.

2016 YGS de Nevşehir’in Lider Okulu olarak onlarca derece elde eden Kardelen Eğitim Kurumları bugün açıklanan LYS sonuçları ile büyük bir başarıya imza atmıştır.

 

Bireysel ve kitlesel başarının adresi olan Kardelen Eğitim Kurumları, 2016 LYS de MF- TM puan türlerinde onlarca Türkiye derecesi elde ederek en iyilerin okulu olduğunu bir kez daha göstermiştir. Eğitim öğretimdeki 22 yıllık tecrübesi ve alanında uzman, dinamik kadrosu ile Nevşehir’in lider okulu olan Kardelen Eğitim Kurumları 2016 LYS de de farkını ortaya koymuştur.

 

 

Elde edilen bu büyük başarının ardından Kardelen Eğitim Kurumları Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel MERT yaptığı yazılı açıklamada; öğrencilerin elde ettikleri muhteşem başarıdan büyük mutluluk duyduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti: ‘’ Bizler Özel Kardelen Koleji olarak hiçbir başarının tesadüfi olmayacağının, bu tip sonuçların ancak sistemli, programlı, kaliteli bir eğitim programı ile başarılabileceğinin farkındayız. Alanında uzman, Nevşehir’in en iyi kadrosuna sahip okulumuz dershanesiz eğitim sistemi ve hafta içi- hafta sonu kursları sayesinde bu güzel sonuçları almıştır. Sonuçlar gösteriyor ki başarılarımız birer tesadüfi başarı değil gerçek bir azmin ve emeğin ürünüdür.

 

 

Daha fazla başarı için her yıl kendisini yeniden şekillendiren daha iyi eğitim-öğretim olanaklarını oluşturarak öğrencilerimizin ve velilerimizin ihtiyaçlarına cevap verebilen yönetim anlayışımız sayesinde Nevşehir’de ilklerin ve en iyilerin okulu olmaya devam ediyoruz. LYS sınavında öğrencilerimizin elde ettiği başarılarda emeği geçen tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkürlerimizi sunarız’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.