Sitenin sağında bir giydirme reklam

Paralel Yapı Unsurlarını Teker Teker Açıklıyoruz

NEVŞEHİR 19.07.2016 - 00:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Paralel Yapı Unsurlarını Teker Teker Açıklıyoruz

15 Temmuz-Darbe teşebbüsünün ardından kamu kurumlarında büyük bir temizlik için düğmeye basıldı.
15 Temmuz-Darbe teşebbüsünün ardından kamu kurumlarında büyük bir temizlik için düğmeye basıldı.     Üst düzey yöneticilerden müdürlere, müdürlerden memurlara, memurlardan taşeron personellere kadar paralel yapı mensuplarının tamamı tasfiye edilecek.     CEMAAT YILLARDIR KAMUYA KENDİ MENSUPLARINI ALDI   -Biliniyordu ki paralel bir yapı atamalara müdahale ediyordu ve kendi adamlarını kamu kurumlarına yerleştiriyordu.   -Biliniyordu ki paralel bir yapı bürokrasiye hükmetmek istiyordu,  üst düzey atamaları kontrol altında tutmaya çalışıyorlardı.   -Biliniyordu ki KPSS ve diğer sınavlarda soruları çalıp mensuplarına dağıtıyorlardı.   -Biliniyordu ki Polis alımlarında soruları çalıp deneme sınavı adı altında dershanelerindeki öğrencilerine veriyorlardı.   -Biliniyordu ki mülakatla memur alımlarında liste yapıp komisyonlara kendi listelerinin alınmasını istiyorlardı.   -Biliniyordu ki taşeron personel alımında bile ellerinde listeyle gezip kamu kurumlarına kendilerinin dışında kimseyi almak istemiyorlardı.     DEVLET MEMURLUĞU   Milyonlarca gencimiz KPSS'ye ve çeşitli sınavlara girerek devlet memuru, kamu personeli olmaya çalışırken kamuda çalışıp da devletine ve milletine ihanet eden hainler bir an önce temizlenmelidir. Bir memur, bir personel, bir işçi, bir asker, bir hakim, bir savcı, bir polis, bir mühendis, bir hizmetli vb. herkes devletin elemanıdır, devletin personelidir. Kamu kurumlarındaki taşeron geçici personeller bile devletin elemanlarıdır. Kamu personelleri; devlete ve devlet adına hizmet etmektedirler, devleti temsil etmektedirler. Bunun için tüm kurumlarda temizlik başlamalıdır artık.   KİMSENİN GÖZÜNÜN YAŞINA BAKILMAMALIDIR   -Haksız bir şekilde makama getirilen paralel yapı mensupları tasfiye edilmelidir.   -Mülakatla (sözlü sınav) kamuya giren paralel yapı mensupları tespit edilip gerekli incelemeler yapılmalıdır.   -Devlet kurumlarındaki paralel yapı mensupları temizlenmelidir. Hatta bırakın bürokratları siyasetçi bile olsa gereken yapılmalıdır.       SÖZLÜ SINAV KALKSIN GÜVENLİK SORUŞTURMASI GELSİN   Darbe teşebbüsünün ardından Türkiye’de artık hiçbir eskisi gibi olmayacak. Gelin sözlü sınavları kaldıralım, yeni bir paralel yapı oluşturmayalım devlette. Kamuya girecek kişilere güvenlik soruşturması ve araştırması yapalım. Bu şekilde daha doğru bir eleme yapılacaktır. Terör örgütleriyle bağlantısı olan kim varsa kamuya kesinlikle alınmamalıdır. Lale Haber olarak bu konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz. Tabi birde bunun iş adamı ve esnaf ayağınıda unutmuş değiliz.   
15 Temmuz-Darbe teşebbüsünün ardından kamu kurumlarında büyük bir temizlik için düğmeye basıldı.

15 Temmuz-Darbe teşebbüsünün ardından kamu kurumlarında büyük bir temizlik için düğmeye basıldı.

 

 

Üst düzey yöneticilerden müdürlere, müdürlerden memurlara, memurlardan taşeron personellere kadar paralel yapı mensuplarının tamamı tasfiye edilecek.

 

 

CEMAAT YILLARDIR KAMUYA KENDİ MENSUPLARINI ALDI

 

-Biliniyordu ki paralel bir yapı atamalara müdahale ediyordu ve kendi adamlarını kamu kurumlarına yerleştiriyordu.

 

-Biliniyordu ki paralel bir yapı bürokrasiye hükmetmek istiyordu,  üst düzey atamaları kontrol altında tutmaya çalışıyorlardı.

 

-Biliniyordu ki KPSS ve diğer sınavlarda soruları çalıp mensuplarına dağıtıyorlardı.

 

-Biliniyordu ki Polis alımlarında soruları çalıp deneme sınavı adı altında dershanelerindeki öğrencilerine veriyorlardı.

 

-Biliniyordu ki mülakatla memur alımlarında liste yapıp komisyonlara kendi listelerinin alınmasını istiyorlardı.

 

-Biliniyordu ki taşeron personel alımında bile ellerinde listeyle gezip kamu kurumlarına kendilerinin dışında kimseyi almak istemiyorlardı.

 

 

DEVLET MEMURLUĞU
 

Milyonlarca gencimiz KPSS'ye ve çeşitli sınavlara girerek devlet memuru, kamu personeli olmaya çalışırken kamuda çalışıp da devletine ve milletine ihanet eden hainler bir an önce temizlenmelidir. Bir memur, bir personel, bir işçi, bir asker, bir hakim, bir savcı, bir polis, bir mühendis, bir hizmetli vb. herkes devletin elemanıdır, devletin personelidir. Kamu kurumlarındaki taşeron geçici personeller bile devletin elemanlarıdır. Kamu personelleri; devlete ve devlet adına hizmet etmektedirler, devleti temsil etmektedirler. Bunun için tüm kurumlarda temizlik başlamalıdır artık.

 

KİMSENİN GÖZÜNÜN YAŞINA BAKILMAMALIDIR

 

-Haksız bir şekilde makama getirilen paralel yapı mensupları tasfiye edilmelidir.

 

-Mülakatla (sözlü sınav) kamuya giren paralel yapı mensupları tespit edilip gerekli incelemeler yapılmalıdır.

 

-Devlet kurumlarındaki paralel yapı mensupları temizlenmelidir. Hatta bırakın bürokratları siyasetçi bile olsa gereken yapılmalıdır.

 

 

 

SÖZLÜ SINAV KALKSIN GÜVENLİK SORUŞTURMASI GELSİN

 

Darbe teşebbüsünün ardından Türkiye’de artık hiçbir eskisi gibi olmayacak. Gelin sözlü sınavları kaldıralım, yeni bir paralel yapı oluşturmayalım devlette. Kamuya girecek kişilere güvenlik soruşturması ve araştırması yapalım. Bu şekilde daha doğru bir eleme yapılacaktır. Terör örgütleriyle bağlantısı olan kim varsa kamuya kesinlikle alınmamalıdır.


Lale Haber olarak bu konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz. Tabi birde bunun iş adamı ve esnaf ayağınıda unutmuş değiliz. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.