Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kurban Bayramı Tatili Kaç Gün Olacak?

GÜNCEL 13.07.2016 - 04:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kurban Bayramı Tatili Kaç Gün Olacak?

Nevşehir'deki çalışanlar, 9 günlük tatil müjdesini sevinçle karşıladılar
Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrası Kurban Bayramı'nda da uzun bir tatil olacağını söyledi. Tatil kararı, Nevşehir'deki çalışanlar arasında olumlu bulundu.     Nevşehir'de çalışanların merakla beklediği "Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak mı?" sorusu ile ilgili açıklamalarda bulunan Numan Kurtulmuş, "Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak" müjdesini verdi.   Kurtulmuş, bayramdaki trafik kazalarıyla ilgili konuşurken de "Önümüzdeki bayramda da uzun bir tatil olacak. Dileriz ki hiç kaza olmasın" dedi.     Bu açıklamayla birlikte 16 Eylül Cuma gününün de tatil olacağı bu sayede Kurban Bayramı tatilinin 10 Eylül Cumartesi gününden 19 Eylül Pazartesi gününe kadar süreceği anlaşılıyor. Kurtulmuş'un açıklaması, Nevşehir'deki çalışanların şimdiden tatil planları yapmalarına neden oldu.    
Nevşehir'deki çalışanlar, 9 günlük tatil müjdesini sevinçle karşıladılar

Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrası Kurban Bayramı'nda da uzun bir tatil olacağını söyledi. Tatil kararı, Nevşehir'deki çalışanlar arasında olumlu bulundu.

 

 

Nevşehir'de çalışanların merakla beklediği "Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak mı?" sorusu ile ilgili açıklamalarda bulunan Numan Kurtulmuş, "Kurban Bayramı tatili 9 gün olacak" müjdesini verdi.

 

Kurtulmuş, bayramdaki trafik kazalarıyla ilgili konuşurken de "Önümüzdeki bayramda da uzun bir tatil olacak. Dileriz ki hiç kaza olmasın" dedi.

 

 

Bu açıklamayla birlikte 16 Eylül Cuma gününün de tatil olacağı bu sayede Kurban Bayramı tatilinin 10 Eylül Cumartesi gününden 19 Eylül Pazartesi gününe kadar süreceği anlaşılıyor.
Kurtulmuş'un açıklaması, Nevşehir'deki çalışanların şimdiden tatil planları yapmalarına neden oldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.