Sitenin sağında bir giydirme reklam

TEOG Türkiye Birincisinin Tercihi Kardelen Fen Lisesi Oldu

EĞİTİM 12.07.2016 - 14:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

TEOG Türkiye Birincisinin Tercihi Kardelen Fen Lisesi Oldu

2016 TEOG sınavlarında Nevşehir ve Türkiye Birincisi olan Zeynep Büyükata'nın Tercihi Kardelen Fen Lisesi oldu
2016 TEOG sınavlarında Nevşehir ve Türkiye Birincisi olan Zeynep Büyükata eğitim hayatının devamı olan lise tercihini Kardelen Fen Lisesi olarak yaptı.   Eğitim öğretimde Nevşehir’in lider ve ilk özel eğitim Kurumu olan Kardelen Eğitim Kurumları 22 yıllık eğitim tecrübesi ile en iyilerin okulu olmaya devam ediyor. Elde edilen başarılara kayıtsız kalmayarak lise tercihlerini Kardelen Fen Lisesinden yana kullanan Nevşehir ve Türkiye TEOG Birincileri Zeynep Büyükata, Hüseyin Kağan Özdemir ve Beyza Ceren Özçeliği kutluyoruz.   Eğitim öğretimdeki 22 yıllık tecrübesi ve alanında uzman, dinamik kadrosu ile Nevşehir’in lider okulu olan Kardelen Eğitim Kurumları elde ettiği başarılar ile farkını ortaya koyuyor.  
2016 TEOG sınavlarında Nevşehir ve Türkiye Birincisi olan Zeynep Büyükata'nın Tercihi Kardelen Fen Lisesi oldu

2016 TEOG sınavlarında Nevşehir ve Türkiye Birincisi olan Zeynep Büyükata eğitim hayatının devamı olan lise tercihini Kardelen Fen Lisesi olarak yaptı.

 

Eğitim öğretimde Nevşehir’in lider ve ilk özel eğitim Kurumu olan Kardelen Eğitim Kurumları 22 yıllık eğitim tecrübesi ile en iyilerin okulu olmaya devam ediyor. Elde edilen başarılara kayıtsız kalmayarak lise tercihlerini Kardelen Fen Lisesinden yana kullanan Nevşehir ve Türkiye TEOG Birincileri Zeynep Büyükata, Hüseyin Kağan Özdemir ve Beyza Ceren Özçeliği kutluyoruz.

 

Eğitim öğretimdeki 22 yıllık tecrübesi ve alanında uzman, dinamik kadrosu ile Nevşehir’in lider okulu olan Kardelen Eğitim Kurumları elde ettiği başarılar ile farkını ortaya koyuyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.