Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir'de Trafik Kazası, 7 Yaralı

GÜNCEL 12.07.2016 - 12:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Trafik Kazası, 7 Yaralı

Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.
  Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.   Edinilen bilgilere göre Aksaray istikametinden Nevşehir’e gelmekte olan 35 V 2454 plakalı Adem Çetinkaya yönetiminde ki araç aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu önce orta refüje vurdu daha sonra ise takla attı. Meydana gelen trafik kazasından olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken yaralılara ilk müdahale 112 sağlık ekipleri tarafından yapıldı.   Kazada yaralanan Behiye Çetinkaya, Yeliz Aydoğar, Aysun Şahin ve araç sürücüsü Adem Çetinkaya Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken isimleri öğrenilemeyen üç kişi ise Nevşehir’de bulunan çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.   Kazada yaralananların hayati tehlikenin bulunmadığı öğrenilirken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. 
Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

 

Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgilere göre Aksaray istikametinden Nevşehir’e gelmekte olan 35 V 2454 plakalı Adem Çetinkaya yönetiminde ki araç aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu önce orta refüje vurdu daha sonra ise takla attı. Meydana gelen trafik kazasından olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken yaralılara ilk müdahale 112 sağlık ekipleri tarafından yapıldı.

 

Kazada yaralanan Behiye Çetinkaya, Yeliz Aydoğar, Aysun Şahin ve araç sürücüsü Adem Çetinkaya Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken isimleri öğrenilemeyen üç kişi ise Nevşehir’de bulunan çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

 

Kazada yaralananların hayati tehlikenin bulunmadığı öğrenilirken polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.