Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Rektörlük Seçimi Öncesinde İşte Son Anket

EĞİTİM 09.07.2016 - 12:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Rektörlük Seçimi Öncesinde İşte Son Anket

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde 26 Temmuz tarihinde yapılacak olan rektörlük seçimleri öncesinde adaylar çalışmalarına Pazartesi gününden itibaren hız verecek.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde 26 Temmuz tarihinde yapılacak olan rektörlük seçimleri öncesinde adaylar çalışmalarına Pazartesi gününden itibaren hız verecek.   Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde 26 Temmuz 2016 tarihinde yapılacak olan rektörlük seçimlerinde Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi öğretim üyelerinin nabzını tuttu.   Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi Nevşehir’de tüm seçimlerde olduğu gibi Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde yapılacak olan rektörlük seçimlerinde öğretim üyelerinin nabzını tuttu. Rektörlük seçimlerinde oy kullanacak olan öğretim üyeleri ile yapılan birebir görüşmeler sonrasında Rektörlük seçimlerinde kimi destekliyorsunuz? Sizce rektörlük görevini en güzel kim yürütür? Nevşehir’i tanıyan rektör mü olmalı yoksa Nevşehir’i tanımasa da olur mu? Adayları tanıyor musunuz? Sorularını yönelttik.   İşte öğretim üyelerinin Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesine verdikleri cevaplar;   İşte Öğretim üyelerinin desteklediği ilk üç isim;   Mehmet Dursun Erdem Çetin Pekacar İsmail Bekçi   Rektörlük görevini en güzel kim yürütür?   Rektör adayı olarak vermiş olduğumuz her üç isim de üniversiteyi güzel yönetir.   Rektör olarak görmek istediğiniz isim Nevşehir’i tanımalı mı?   Elbette üniversitede rektör olacak ismin üniversitemizi, şehri, insanları bilmesi bizler için çok önemli bir etken oluşturuyor.   Adayları tanıyor musunuz?   Rektör adaylarını tabi ki bir çoğunu tanıyoruz. Mazhar Bağlı ismini ise ilk kez burada duyduk. Ama diğer adaylarımızın hepsini tanıyoruz.   Seçimleri siyaset karışmalı mı?   Rektörlük seçimlerine siyasetin karışmasına karşıyız. Şuana kadar iki isim siyaset ile seçim çalışmalarını yürütmeye çalışıyor. Ama bizler siyaseti karıştıran bir ismi desteklemeyi düşünmüyoruz.   İşte 26 Temmuz tarihinde yapılacak olan rektörlük seçimleri öncesinde son gelişmeleri sizler için araştırdık. Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak yapılacak olan rektörlük seçimleri öncesinde adayların çalışmalarını, açıklamalarını sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.   Kazanan Nevşehir olması dileklerimizle…
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde 26 Temmuz tarihinde yapılacak olan rektörlük seçimleri öncesinde adaylar çalışmalarına Pazartesi gününden itibaren hız verecek.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde 26 Temmuz tarihinde yapılacak olan rektörlük seçimleri öncesinde adaylar çalışmalarına Pazartesi gününden itibaren hız verecek.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde 26 Temmuz 2016 tarihinde yapılacak olan rektörlük seçimlerinde Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi öğretim üyelerinin nabzını tuttu.

 

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi Nevşehir’de tüm seçimlerde olduğu gibi Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde yapılacak olan rektörlük seçimlerinde öğretim üyelerinin nabzını tuttu. Rektörlük seçimlerinde oy kullanacak olan öğretim üyeleri ile yapılan birebir görüşmeler sonrasında Rektörlük seçimlerinde kimi destekliyorsunuz? Sizce rektörlük görevini en güzel kim yürütür? Nevşehir’i tanıyan rektör mü olmalı yoksa Nevşehir’i tanımasa da olur mu? Adayları tanıyor musunuz? Sorularını yönelttik.

 

İşte öğretim üyelerinin Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesine verdikleri cevaplar;

 

İşte Öğretim üyelerinin desteklediği ilk üç isim;

 

  • Mehmet Dursun Erdem
  • Çetin Pekacar
  • İsmail Bekçi

 

Rektörlük görevini en güzel kim yürütür?

 

  • Rektör adayı olarak vermiş olduğumuz her üç isim de üniversiteyi güzel yönetir.

 

Rektör olarak görmek istediğiniz isim Nevşehir’i tanımalı mı?

 

  • Elbette üniversitede rektör olacak ismin üniversitemizi, şehri, insanları bilmesi bizler için çok önemli bir etken oluşturuyor.

 

Adayları tanıyor musunuz?

 

  • Rektör adaylarını tabi ki bir çoğunu tanıyoruz. Mazhar Bağlı ismini ise ilk kez burada duyduk. Ama diğer adaylarımızın hepsini tanıyoruz.

 

Seçimleri siyaset karışmalı mı?

 

  • Rektörlük seçimlerine siyasetin karışmasına karşıyız. Şuana kadar iki isim siyaset ile seçim çalışmalarını yürütmeye çalışıyor. Ama bizler siyaseti karıştıran bir ismi desteklemeyi düşünmüyoruz.

 

İşte 26 Temmuz tarihinde yapılacak olan rektörlük seçimleri öncesinde son gelişmeleri sizler için araştırdık. Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak yapılacak olan rektörlük seçimleri öncesinde adayların çalışmalarını, açıklamalarını sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

 

Kazanan Nevşehir olması dileklerimizle…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.