Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir'de Genç Kıza Tecavüz Ettiler

GÜNCEL 08.07.2016 - 14:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Genç Kıza Tecavüz Ettiler

Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde meydana gelen olayda altı kişi bir genç kıza tecavüz etti.
Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde meydana gelen olayda beş kişi bir genç kıza tecavüz etti.   Edinilen bilgilere göre Derinkuyu ilçesinde R.A. (18), E.E. ( 28), O.K. (28),Y.E. (27), Ö.K. (30) ve ismi örğrenilemeyen bir şüpheli  bağ evine götürdükleri E.B (27) isimli genç kıza defalarca tecavüz etti. Bir süre sonra serbest bıraktıkları genç kız daha sonra Jandarmaya şikayetçi oldu. Derinkuyu Jandarma İlçe Komutanlığı bağlı ekipler tarafından yakalanan zanlılar Derinkuyu Devlet Hastanesinde sağlık kontrollerinin ardından İlçe Jandarma Komutanlığında gözaltına alındı.   Tecavüze uğrayan 27 yaşındaki E.B isimli genç kız ise Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığını ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi. 
Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde meydana gelen olayda altı kişi bir genç kıza tecavüz etti.

Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde meydana gelen olayda beş kişi bir genç kıza tecavüz etti.

 

Edinilen bilgilere göre Derinkuyu ilçesinde R.A. (18), E.E. ( 28), O.K. (28),Y.E. (27), Ö.K. (30) ve ismi örğrenilemeyen bir şüpheli  bağ evine götürdükleri E.B (27) isimli genç kıza defalarca tecavüz etti. Bir süre sonra serbest bıraktıkları genç kız daha sonra Jandarmaya şikayetçi oldu. Derinkuyu Jandarma İlçe Komutanlığı bağlı ekipler tarafından yakalanan zanlılar Derinkuyu Devlet Hastanesinde sağlık kontrollerinin ardından İlçe Jandarma Komutanlığında gözaltına alındı.

 

Tecavüze uğrayan 27 yaşındaki E.B isimli genç kız ise Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığını ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.