Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

50 Gençlik Taraftar Grubundan Sert Açıklama

SPOR 07.07.2016 - 14:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

50 Gençlik Taraftar Grubundan Sert Açıklama

Nevşehir Sporun yeni taraftar grubu olan 50 Gençlik Taraftar grubu, Genç Meterisliler Taraftar grubu başkanı Ahmet Yetişir’e sert tepki gösterdi.
  Nevşehir Sporun yeni taraftar grubu olan 50 Gençlik Taraftar grubu, Genç Meterisliler Taraftar grubu başkanı Ahmet Yetişir’e sert tepki gösterdi.   Nevşehir Sporun yeni taraftar grubu 50 Gençlik grubu Genç Meterisliler Taraftar grubu başkanı Ahmet Yetişir’e sert tepki gösterdi. Hatırlanacağı üzere Genç Meterisliler taraf grubunun sözde başkanı Ahmet Yetişir, Nevşehir Spor kulüp yönetiminin değişmesini istememiş ve Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici’nin aleyhine çalışmalar yapmış ve gazetecilere de 100 liralık adamlarsınız diye hakaretlerde  bulunmuştu. Yetişir’in Nevşehir’de taraftar liderliğini kaybetmemek adına adeta çırpındığı bugünlerde ise Nevşehir Sporun yeni taraftar grubu olan 50 Gençlik gurubuna da özellikle sanal alemde çeşitli isimler aracılığıyla saldırması ise dikkatlerden kaçmadı. Tüm bu gelişmelerin ardından ise 50 Gençlik taraftar grubu ise resmi sayfasından yaptığı açıklamada Ahmet Yetişir’i sert bir dille eleştirirken şu ifadelere yer verildi;   “Bizim sevdamız sadece Nevşehirspor'dur ve bu yolda takımımıza hizmet etmek için 50 Gençlik olarak yeniden oluşumumuzu faaliyete geçirdik. Ama anlam veremediğimiz şekilde Genç meterisliler başkanı Ahmet yetişir bey her fırsatta bizlere hayırlı olsun başarılar diliyorum demesine rağmen arkamızdan türlü türlü kirli oyunlar oynamış ve ağır hakaret dolu sözler sarfetmiştir. Hatta haddini fazlasıyla aşarak bizlere ve "Kelleciler" grubuna "BÖLÜCÜLER" diye hitap etmiştir bunlar karın ağrısından başka bir şey değildir korku sarmış heryanlarınızı şunu bütün Nevşehir halkının iyi bilmesini istiyoruz bizim tek bir amacımız var Gazi Stadyumu'nda herkesin beğeniyle izleyeceği bir taraftar grubu izletmek! Hiç kimseyle ilgilenmiyoruz bizim kimseyle işimiz yok herkes işini yapsın kendini tribüncüyüm zannedenler görevlerini yerine getirsin oraya buraya çamur atmasınlar, Bizler kimsenin adamı olmadık kimseden menfaat gütmedik maddi olarak kaynak sağlamadık. Bu açıklamayı yapmamak için çok uğraştık ama mecbur kaldık ağzından irin akan kin kusan Ahmet yetişir'i önce aradık sonra yüzyüze görüştük birebir halledelim bir mesele var ise dedik! Ama her defasında yüzümüze gülüp arkadan kin kusup kendisine yakışmayan hareketlerde bulunmuştur. Herkes olmak istediği yerde mutludur sizin grubunuzda olmadık diye bizlere hakaret edemezsiniz saygı duymak zorundasınız yoksa bizde artık başka türlü konuşacağız bu saatten sonra sizleri muatap almayacağız. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ‪#‎50Gençlik
Nevşehir Sporun yeni taraftar grubu olan 50 Gençlik Taraftar grubu, Genç Meterisliler Taraftar grubu başkanı Ahmet Yetişir’e sert tepki gösterdi.

 

Nevşehir Sporun yeni taraftar grubu olan 50 Gençlik Taraftar grubu, Genç Meterisliler Taraftar grubu başkanı Ahmet Yetişir’e sert tepki gösterdi.

 

Nevşehir Sporun yeni taraftar grubu 50 Gençlik grubu Genç Meterisliler Taraftar grubu başkanı Ahmet Yetişir’e sert tepki gösterdi. Hatırlanacağı üzere Genç Meterisliler taraf grubunun sözde başkanı Ahmet Yetişir, Nevşehir Spor kulüp yönetiminin değişmesini istememiş ve Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici’nin aleyhine çalışmalar yapmış ve gazetecilere de 100 liralık adamlarsınız diye hakaretlerde  bulunmuştu. Yetişir’in Nevşehir’de taraftar liderliğini kaybetmemek adına adeta çırpındığı bugünlerde ise Nevşehir Sporun yeni taraftar grubu olan 50 Gençlik gurubuna da özellikle sanal alemde çeşitli isimler aracılığıyla saldırması ise dikkatlerden kaçmadı. Tüm bu gelişmelerin ardından ise 50 Gençlik taraftar grubu ise resmi sayfasından yaptığı açıklamada Ahmet Yetişir’i sert bir dille eleştirirken şu ifadelere yer verildi;

 

“Bizim sevdamız sadece Nevşehirspor'dur ve bu yolda takımımıza hizmet etmek için 50 Gençlik olarak yeniden oluşumumuzu faaliyete geçirdik.

Ama anlam veremediğimiz şekilde Genç meterisliler başkanı Ahmet yetişir bey her fırsatta bizlere hayırlı olsun başarılar diliyorum demesine rağmen arkamızdan türlü türlü kirli oyunlar oynamış ve ağır hakaret dolu sözler sarfetmiştir. Hatta haddini fazlasıyla aşarak bizlere ve "Kelleciler" grubuna "BÖLÜCÜLER" diye hitap etmiştir bunlar karın ağrısından başka bir şey değildir korku sarmış heryanlarınızı şunu bütün Nevşehir halkının iyi bilmesini istiyoruz bizim tek bir amacımız var Gazi Stadyumu'nda herkesin beğeniyle izleyeceği bir taraftar grubu izletmek! Hiç kimseyle ilgilenmiyoruz bizim kimseyle işimiz yok herkes işini yapsın kendini tribüncüyüm zannedenler görevlerini yerine getirsin oraya buraya çamur atmasınlar, Bizler kimsenin adamı olmadık kimseden menfaat gütmedik maddi olarak kaynak sağlamadık.

Bu açıklamayı yapmamak için çok uğraştık ama mecbur kaldık ağzından irin akan kin kusan Ahmet yetişir'i önce aradık sonra yüzyüze görüştük birebir halledelim bir mesele var ise dedik! Ama her defasında yüzümüze gülüp arkadan kin kusup kendisine yakışmayan hareketlerde bulunmuştur. Herkes olmak istediği yerde mutludur sizin grubunuzda olmadık diye bizlere hakaret edemezsiniz saygı duymak zorundasınız yoksa bizde artık başka türlü konuşacağız bu saatten sonra sizleri muatap almayacağız.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
‪#‎50Gençlik

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.