Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kaymakam Balcı Köylüler İle İftarda Buluştu

İLÇELER 02.07.2016 - 11:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymakam Balcı Köylüler İle İftarda Buluştu

Mazı köyünde iftar programına Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı’da katıldı.
Mazı köyünde iftar programına Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı’da katıldı.     Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı Ramazan ayı münasebetiyle Mazı köyü muhtarlığı ve köylüler tarafından düzenlenen iftar programına katılarak köylüler ile iftar yaptı.         İftar programına katılan Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı burada köylülerin sorunlarını dinlerken çocuklarla da çeşitli oyunlar oynadı.     Ürgüp Kaymakamı Alper  Balcı, “ Mazı köyümüzde sizlerle birlikte iftar yapmaktan dolayı son derece mutluyum. Bu organizasyonda emeği geçen başta köy muhtarımız olmak üzere tüm köy halkına teşekkürlerimi sunuyorum. Tuttuğumuz oruçlar kabul olsun. Allah bizlere nice Ramazan aylarında buluşmayı nasip etsin dedi 
Mazı köyünde iftar programına Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı’da katıldı.

Mazı köyünde iftar programına Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı’da katıldı.

 

 

Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı Ramazan ayı münasebetiyle Mazı köyü muhtarlığı ve köylüler tarafından düzenlenen iftar programına katılarak köylüler ile iftar yaptı.  

 

 

 

İftar programına katılan Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı burada köylülerin sorunlarını dinlerken çocuklarla da çeşitli oyunlar oynadı.

 

 

Ürgüp Kaymakamı Alper  Balcı, “ Mazı köyümüzde sizlerle birlikte iftar yapmaktan dolayı son derece mutluyum. Bu organizasyonda emeği geçen başta köy muhtarımız olmak üzere tüm köy halkına teşekkürlerimi sunuyorum. Tuttuğumuz oruçlar kabul olsun. Allah bizlere nice Ramazan aylarında buluşmayı nasip etsin dedi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.