Sitenin sağında bir giydirme reklam

Haydi Çocuklar! Bu Yıl Da Galibiyetler Sizi Bekliyor

ASAYİŞ 01.07.2016 - 15:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Haydi Çocuklar! Bu Yıl Da Galibiyetler Sizi Bekliyor

LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı’nın destekleriyle tedavi görerek iyileşen 10 kanserli çocuk, 29 Haziran 3 Temmuz 2016 tarihlerinde Moskova’da düzenlenecek olan 2016 World Winners’ Games katılım için Moskova’ya hareket ettiler.
LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı’nın destekleriyle tedavi görerek iyileşen 10 kanserli çocuk, 29 Haziran 3 Temmuz 2016 tarihlerinde Moskova’da düzenlenecek olan 2016 World Winners’ Games katılım için Moskova’ya hareket ettiler.     Ankara, İstanbul, Gaziantep ‘te yaşayan ve LÖSEV’in desteğiyle hayata bağlanan kanserli 10 çocuk mini futbol, yüzme, masa tenisi, koşu ve satranç dallarında, farklı ülkelerden gelen kendileri gibi kanseri yenmiş çocuklarla yarışacaklar. Çocukların uluslararası spor müsabakalarında yer almasıyla hem fiziksel olarak daha rahat ve özgür hareket edebilecekleri hem de manen ve moral olarak kendilerini daha iyi hissederek, tedavilerinde de daha başarılı olmaları hedefleniyor.     Uluslararası düzeyde organize edilen spor müsabakaları, kanserli çocukların hayatlarına yeni bir ışık tutup eşitlik hislerini geri kazanmalarına yardımcı olmaktadır. Tedavi boyunca sosyal hayattan koparak, haftalar, aylarca hastanede kalan çocukların, aynı zamanda rekabetçi ve yarışçı ruhlarının yeniden ortaya çıkması, kendilerine olan güvenlerinin yerine gelmesinde büyük önem taşıyor. Kanser hastalarının hayatlarının bir noktasında yaşamlarını tehdit eden bir hastalıkla karşı karşıya kalmaları, hem maddi hem manevi olarak çok yıpratıcı bir dönemden geçmelerine neden olmaktadır.     LÖSEV ÇOCUKLARI GALİBİYETE DOYMUYOR… Müsabakalarda derece almaya başlayan kahramanlar Türkiye’ye madalyalar ile dönecekler. Dün Hurşit Üzüm ve Eren Polat kendi yaş kategorileri olan masa tenisinde bronz madalya alırken, bugün futbol, yüzme ve satranç alanlarında minik sporcularımız altın madalya için yarışmaya devam edecekler.   LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı olarak çocuklara iletilen sağlık hizmetleri, maddi – manevi desteklerin yanı sıra diğer bir amaç da bağışçıları ve destekçileri sayesinde, kanserli ve lösemili çocukların sosyal ve psikolojik adaptasyonlarını sağlamalarına yardımcı olmaktır. O yüzden “World Children’s Winners’ Game” de önemli olan kazanmak değil müsabakalara katılımda bulunmaktır.   2010 yılında Rusya’da 8 farklı ülkeden 200 iyileşmiş çocuğun katılımlarıyla ilki organize edilen “World Children’s Winners’ Games”in kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan “Grant a Life” öncülüğünde 7. kez Rusya’nın Moskova şehrinde 29 Haziran – 3 Temmuz 2016 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. Winners’ Games yani Galipler Oyunları adı verilen ve kanserli çocuklara yönelik uluslararası spor müsabakalarına Türkiye’den daha önce 4 kez katılan LÖSEV, bu yıl 5. Kez oyunlara iştirak ediyor. LÖSEV çocukları katıldıkları her yıl kupalar ve madalyalarla yurdumuza döndüler. Bu sene de büyük heyecan yaşanılacak müsabakalardan kupa ve madalyalarla dönmeleri bekleniyor.  
LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı’nın destekleriyle tedavi görerek iyileşen 10 kanserli çocuk, 29 Haziran 3 Temmuz 2016 tarihlerinde Moskova’da düzenlenecek olan 2016 World Winners’ Games katılım için Moskova’ya hareket ettiler.

LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı’nın destekleriyle tedavi görerek iyileşen 10 kanserli çocuk, 29 Haziran 3 Temmuz 2016 tarihlerinde Moskova’da düzenlenecek olan 2016 World Winners’ Games katılım için Moskova’ya hareket ettiler.

 

 

Ankara, İstanbul, Gaziantep ‘te yaşayan ve LÖSEV’in desteğiyle hayata bağlanan kanserli 10 çocuk mini futbol, yüzme, masa tenisi, koşu ve satranç dallarında, farklı ülkelerden gelen kendileri gibi kanseri yenmiş çocuklarla yarışacaklar. Çocukların uluslararası spor müsabakalarında yer almasıyla hem fiziksel olarak daha rahat ve özgür hareket edebilecekleri hem de manen ve moral olarak kendilerini daha iyi hissederek, tedavilerinde de daha başarılı olmaları hedefleniyor.

 

 

Uluslararası düzeyde organize edilen spor müsabakaları, kanserli çocukların hayatlarına yeni bir ışık tutup eşitlik hislerini geri kazanmalarına yardımcı olmaktadır. Tedavi boyunca sosyal hayattan koparak, haftalar, aylarca hastanede kalan çocukların, aynı zamanda rekabetçi ve yarışçı ruhlarının yeniden ortaya çıkması, kendilerine olan güvenlerinin yerine gelmesinde büyük önem taşıyor. Kanser hastalarının hayatlarının bir noktasında yaşamlarını tehdit eden bir hastalıkla karşı karşıya kalmaları, hem maddi hem manevi olarak çok yıpratıcı bir dönemden geçmelerine neden olmaktadır.

 

 

LÖSEV ÇOCUKLARI GALİBİYETE DOYMUYOR…

Müsabakalarda derece almaya başlayan kahramanlar Türkiye’ye madalyalar ile dönecekler. Dün Hurşit Üzüm ve Eren Polat kendi yaş kategorileri olan masa tenisinde bronz madalya alırken, bugün futbol, yüzme ve satranç alanlarında minik sporcularımız altın madalya için yarışmaya devam edecekler.

 

LÖSEV Lösemili Çocuklar Vakfı olarak çocuklara iletilen sağlık hizmetleri, maddi – manevi desteklerin yanı sıra diğer bir amaç da bağışçıları ve destekçileri sayesinde, kanserli ve lösemili çocukların sosyal ve psikolojik adaptasyonlarını sağlamalarına yardımcı olmaktır. O yüzden “World Children’s Winners’ Game” de önemli olan kazanmak değil müsabakalara katılımda bulunmaktır.

 

2010 yılında Rusya’da 8 farklı ülkeden 200 iyileşmiş çocuğun katılımlarıyla ilki organize edilen “World Children’s Winners’ Games”in kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan “Grant a Life” öncülüğünde 7. kez Rusya’nın Moskova şehrinde 29 Haziran – 3 Temmuz 2016 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. Winners’ Games yani Galipler Oyunları adı verilen ve kanserli çocuklara yönelik uluslararası spor müsabakalarına Türkiye’den daha önce 4 kez katılan LÖSEV, bu yıl 5. Kez oyunlara iştirak ediyor. LÖSEV çocukları katıldıkları her yıl kupalar ve madalyalarla yurdumuza döndüler. Bu sene de büyük heyecan yaşanılacak müsabakalardan kupa ve madalyalarla dönmeleri bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.