Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Ticaret Borsası İrtifa mı Kaybediyor?

NEVŞEHİR 29.06.2016 - 18:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Ticaret Borsası İrtifa mı Kaybediyor?

Nevşehir de son borsa seçimlerinden bu yana geçen süre içerisinde hep Ticaret Odasının gölgesinde kalan Nevşehir Ticaret Borsasının İbrahim Salaş yönetimi ile birlikte irtifa kaybettiği gözleniyor.
Nevşehir de son borsa seçimlerinden bu yana geçen süre içerisinde hep ticaret odasının gölgesinde kalan Nevşehir Ticaret Borsasının İbrahim Salaş yönetimi ile birlikte irtifa kaybettiği gözleniyor.   3 dönem Ticaret Borsasının başkanlığını yapan Tuncer Gök’ün döneminde olduğu gibi Nevşehir’de en önde gelen STK’lar arasındaki yerinden uzak bir görüntü çizen Ticaret Borsasının bu düşüşünde en çok öne çıkan nedenlerin Başkan Salaş’ın Tuncer Gök kadar kamuoyunun gündemine hakim olamaması, borsanın gündemine uzak kalışının neden olduğu belirtiliyor.   Nevşehir’de Ticaret Odası kadar üyesi olmasa da daha etkin bir sivil toplum kuruluşu olması beklenen borsa da Başkan Salaş’ın başkanlık koltuğunda ikinci dönemi düşünmediği için çok gündeme gelmediği ve daha etkin bir STK olmayı tercih etmediği de kamuoyunda sıkça konuşuluyor. 
Nevşehir de son borsa seçimlerinden bu yana geçen süre içerisinde hep Ticaret Odasının gölgesinde kalan Nevşehir Ticaret Borsasının İbrahim Salaş yönetimi ile birlikte irtifa kaybettiği gözleniyor.

Nevşehir de son borsa seçimlerinden bu yana geçen süre içerisinde hep ticaret odasının gölgesinde kalan Nevşehir Ticaret Borsasının İbrahim Salaş yönetimi ile birlikte irtifa kaybettiği gözleniyor.

 

3 dönem Ticaret Borsasının başkanlığını yapan Tuncer Gök’ün döneminde olduğu gibi Nevşehir’de en önde gelen STK’lar arasındaki yerinden uzak bir görüntü çizen Ticaret Borsasının bu düşüşünde en çok öne çıkan nedenlerin Başkan Salaş’ın Tuncer Gök kadar kamuoyunun gündemine hakim olamaması, borsanın gündemine uzak kalışının neden olduğu belirtiliyor.

 

Nevşehir’de Ticaret Odası kadar üyesi olmasa da daha etkin bir sivil toplum kuruluşu olması beklenen borsa da Başkan Salaş’ın başkanlık koltuğunda ikinci dönemi düşünmediği için çok gündeme gelmediği ve daha etkin bir STK olmayı tercih etmediği de kamuoyunda sıkça konuşuluyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.