Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

15 İşyerini Soyan Sanayi Hırsızları Yakalandı

NEVŞEHİR 23.06.2016 - 12:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

15 İşyerini Soyan Sanayi Hırsızları Yakalandı

Nevşehir ve Niğde sanayilerinde iş yerlerine giren maskeli hırsızlar yaptıkları trafik kazası sonucu yakalandı.
Nevşehir ve Niğde sanayilerinde iş yerlerine giren maskeli hırsızlar yaptıkları trafik kazası sonucu yakalandı.     Alınan bilgilere göre ;  Nevşehir sanayisinde 19 Haziran 2016 gece saatlerinde beş iş yerine ve Niğde’de yaklaşık 10 iş yerine giren maskeli hırsızlar bu iş yerlerinden çok sayıda elektrikli alet çaldı. Hırsızların girdiği iş yerlerinin bazılarının güvenlik kameralarını inceleyerek kimlikleri tespit etmeye çalışan Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler G.S (30) ve U.A (24) isimli şahısların peşine düştü. Çaldıkları aletleri bir depoda saklayan hırsızlar Niğde Nevşehir yolunda yaptıkları bir kaza sonrasında yakayı ele verdiler. Kazada G.S ağır yaralanırken U.A isimli şahıs iş yerlerinden çaldıkları elektrikli aletleri sakladıkları yeri polise gösterdi. Polisin depoda yaptığı aramada 100’e yakın çalıntı malzeme ele geçirildi.     Olayla ilgili polis soruşturması devam ediyor.
Nevşehir ve Niğde sanayilerinde iş yerlerine giren maskeli hırsızlar yaptıkları trafik kazası sonucu yakalandı.

Nevşehir ve Niğde sanayilerinde iş yerlerine giren maskeli hırsızlar yaptıkları trafik kazası sonucu yakalandı.

 

 

Alınan bilgilere göre ;  Nevşehir sanayisinde 19 Haziran 2016 gece saatlerinde beş iş yerine ve Niğde’de yaklaşık 10 iş yerine giren maskeli hırsızlar bu iş yerlerinden çok sayıda elektrikli alet çaldı. Hırsızların girdiği iş yerlerinin bazılarının güvenlik kameralarını inceleyerek kimlikleri tespit etmeye çalışan Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler G.S (30) ve U.A (24) isimli şahısların peşine düştü. Çaldıkları aletleri bir depoda saklayan hırsızlar Niğde Nevşehir yolunda yaptıkları bir kaza sonrasında yakayı ele verdiler. Kazada G.S ağır yaralanırken U.A isimli şahıs iş yerlerinden çaldıkları elektrikli aletleri sakladıkları yeri polise gösterdi. Polisin depoda yaptığı aramada 100’e yakın çalıntı malzeme ele geçirildi.

 

 

Olayla ilgili polis soruşturması devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.