Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Lale Haber İhbar Hattı Her Daim Yanınızda

NEVŞEHİR 19.06.2016 - 11:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Lale Haber İhbar Hattı Her Daim Yanınızda

Nevşehir'de habercilik anlayışına yeni bir boyut kazandırıyoruz.
Tamamen özel içerik haberler ve etik habercilik anlayışı ile Nevşehir'e yeni bir soluk kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz.       Her açıdan farklı olmanın gayreti ve çabasıyla siz değerli okuyucularımızın her türlü istek, talep ve haber ihbarlarını yanıtsız bırakmamaya gayret göstereceğiz.         Bu maksatla anında bize ulaşmak için 0 505 453 5040  nolu numaralardan yada lalehaber@hotmail.com & mantarkayagazetesi@hotmail.com  isimli maillerden bize ulaşabilirsiniz.   
Nevşehir'de habercilik anlayışına yeni bir boyut kazandırıyoruz.

Tamamen özel içerik haberler ve etik habercilik anlayışı ile Nevşehir'e yeni bir soluk kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz.

 

 

 

Her açıdan farklı olmanın gayreti ve çabasıyla siz değerli okuyucularımızın her türlü istek, talep ve haber ihbarlarını yanıtsız bırakmamaya gayret göstereceğiz.

 

 

 

 

Bu maksatla anında bize ulaşmak için 0 505 453 5040  nolu numaralardan yada lalehaber@hotmail.com & mantarkayagazetesi@hotmail.com  isimli maillerden bize ulaşabilirsiniz. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.