Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Spor, Teknik Direktör İncedal İle Masaya Oturdu

SPOR 15.06.2016 - 17:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Spor, Teknik Direktör İncedal İle Masaya Oturdu

Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Nevşehir Spor, Sakarya Sporun eski hocası Yavuz İncedal ile görüşmelere başladı.
Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Nevşehir Spor, Sakarya Sporun eski hocası Yavuz İncedal ile görüşmelere başladı. 2016-2017 futbol sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan Nevşehir Spor, Konya Spor, Eskişehir spor ve son olarak Sakarya Sporun Teknik Direktörlüğünü yürüten Yavuz İncedal, Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici ile görüşmek üzere Nevşehir’e geldi. Nevşehir Konağında Nevşehir Spor yöneticileri ile bir araya gelen Teknik Direktör Yavuz İncedal anlaşma sağlandığı takdirde önümüzde ki sezon Nevşehir Spor’u 3. Lige çıkartmak için çalışacak. Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici burada yaptığı açıklamada, “ Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan takımımızı önümüzde ki yıllarda profesyonel ligde mücadele etmesi için elimizden gelen çalışmaları başlattık. Bu kapsamda Yavuz İncedal ile görüşeceğiz. Umut ediyorum ki hocamız ile anlaşırız” dedi. Teknik Direktör Yavuz İncedal ise “Nevşehir’e futbol konuşmak için davet edildik. Konuşacağız ve önümüze bakacağız” şeklinde konuştu. 
Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Nevşehir Spor, Sakarya Sporun eski hocası Yavuz İncedal ile görüşmelere başladı.

Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Nevşehir Spor, Sakarya Sporun eski hocası Yavuz İncedal ile görüşmelere başladı.

2016-2017 futbol sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan Nevşehir Spor, Konya Spor, Eskişehir spor ve son olarak Sakarya Sporun Teknik Direktörlüğünü yürüten Yavuz İncedal, Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici ile görüşmek üzere Nevşehir’e geldi. Nevşehir Konağında Nevşehir Spor yöneticileri ile bir araya gelen Teknik Direktör Yavuz İncedal anlaşma sağlandığı takdirde önümüzde ki sezon Nevşehir Spor’u 3. Lige çıkartmak için çalışacak.

Nevşehir Spor Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici burada yaptığı açıklamada, “ Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan takımımızı önümüzde ki yıllarda profesyonel ligde mücadele etmesi için elimizden gelen çalışmaları başlattık. Bu kapsamda Yavuz İncedal ile görüşeceğiz. Umut ediyorum ki hocamız ile anlaşırız” dedi.

Teknik Direktör Yavuz İncedal ise “Nevşehir’e futbol konuşmak için davet edildik. Konuşacağız ve önümüze bakacağız” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.