Sitenin sağında bir giydirme reklam

Lalehaber Sahibinden Boğulma Uyarısı

NEVŞEHİR 10.06.2016 - 19:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Lalehaber Sahibinden Boğulma Uyarısı

Lalehaber Merkezi İmtiyaz Sahibi ve Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Can Taşkın, havaların ısınması nedeniyle göl, gölet ve ırmaklarda meydana gelen boğulma olaylarına karşı uyarıda bulundu.
Lalehaber Merkezi İmtiyaz Sahibi ve Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı  Can Taşkın , havaların ısınması nedeniyle göl, gölet ve ırmaklarda meydana gelen boğulma olaylarına karşı uyarıda bulundu.   Taşkın, yaptığı açıklamada, sıcakların artmasıyla özellikle çocukların göl, gölet ve ırmaklarda boğulma olaylarının arttığını belirterek, ailelerin bu konuda daha duyarlı olmasını istedi.   Boğulmaların yaz aylarında karşılaşılan acil olayların başında geldiğini ifade eden Taşkın, şunları kaydetti:    "Havaların ısınması aynı zamanda okullarında tatile girecek olması nedeniyle öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımız boğulmalara karşı dikkatli olmalıdır. Yaz aylarında serinlemek için göl, gölet ve ırmaklara girilmemeli. En ufak bir hatada insanların boğulmak suretiyle bunu canlarıyla ödediğini unutmamamız gerekir. Serinlemek için vatandaşlarımızın kontrolleri yapılan güvenli havuzları tercih etmeleri gerekir.dedi  
Lalehaber Merkezi İmtiyaz Sahibi ve Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Can Taşkın, havaların ısınması nedeniyle göl, gölet ve ırmaklarda meydana gelen boğulma olaylarına karşı uyarıda bulundu.

Lalehaber Merkezi İmtiyaz Sahibi ve Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı  Can Taşkın , havaların ısınması nedeniyle göl, gölet ve ırmaklarda meydana gelen boğulma olaylarına karşı uyarıda bulundu.

 

Taşkın, yaptığı açıklamada, sıcakların artmasıyla özellikle çocukların göl, gölet ve ırmaklarda boğulma olaylarının arttığını belirterek, ailelerin bu konuda daha duyarlı olmasını istedi.

 

Boğulmaların yaz aylarında karşılaşılan acil olayların başında geldiğini ifade eden Taşkın, şunları kaydetti: 

 

"Havaların ısınması aynı zamanda okullarında tatile girecek olması nedeniyle öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımız boğulmalara karşı dikkatli olmalıdır. Yaz aylarında serinlemek için göl, gölet ve ırmaklara girilmemeli. En ufak bir hatada insanların boğulmak suretiyle bunu canlarıyla ödediğini unutmamamız gerekir. Serinlemek için vatandaşlarımızın kontrolleri yapılan güvenli havuzları tercih etmeleri gerekir.dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.