Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Güzelyurtta Şenlik Var

NEVŞEHİR 06.06.2016 - 16:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Güzelyurtta Şenlik Var

Güzelyurt Turgut Akdevelioğlu İlkokulunda düzenlenen “Bahar Şenliği’nde” yapılan etkinlikler veliler ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.   Bu etkinlikle veli- okul personeli öğrencilerin yıl içindeki yorgunluğun atılması ve gönüllerince eğlenmelerinde çaba gösterdiler.     Üç gün süren etkinlik sonunda öğrencilerin çok mutlu olduklarını bu organizasyonda emeği geçen okul idaresine, öğretmenlerine ve velilerine teşekkür ederek bu etkinliklerin her yıl yapılmasını istediler.     Okul müdürü Şahin ÜLGEN bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.     Bu tür organizasyonların okulun, velinin ve çevrenin üzerinde olumlu etkiler yaptığını belirterek bundan böyle geleneksel hale getirileceğini söyledi. Etkinliğin üç günlük süreci içinde velilerin okulu sahiplendiği ,personelin işbirliği ve dayanışma içerisinde çalıştığı, öğrencilerin oldukları ve gönüllerince eğlendikleri görüldü.   Programın son günü Kayseri’den getirilen şişme oyun parkuru ve Jakem köpeklerinin gösterisi ile eğlence doruğa ulaştı          

Güzelyurt Turgut Akdevelioğlu İlkokulunda düzenlenen “Bahar Şenliği’nde” yapılan etkinlikler veliler ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

 

Bu etkinlikle veli- okul personeli öğrencilerin yıl içindeki yorgunluğun atılması ve gönüllerince eğlenmelerinde çaba gösterdiler.

 

 

Üç gün süren etkinlik sonunda öğrencilerin çok mutlu olduklarını bu organizasyonda emeği geçen okul idaresine, öğretmenlerine ve velilerine teşekkür ederek bu etkinliklerin her yıl yapılmasını istediler.

 

 

Okul müdürü Şahin ÜLGEN bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

 

Bu tür organizasyonların okulun, velinin ve çevrenin üzerinde olumlu etkiler yaptığını belirterek bundan böyle geleneksel hale getirileceğini söyledi. Etkinliğin üç günlük süreci içinde velilerin okulu sahiplendiği ,personelin işbirliği ve dayanışma içerisinde çalıştığı, öğrencilerin oldukları ve gönüllerince eğlendikleri görüldü.

 

Programın son günü Kayseri’den getirilen şişme oyun parkuru ve Jakem köpeklerinin gösterisi ile eğlence doruğa ulaştı

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.