Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir Akşener’i Bağrına Bastı

SİYASET 04.06.2016 - 22:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Akşener’i Bağrına Bastı

MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener’i Nevşehir adeta bağrına bastı.
  MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener’i Nevşehir adeta bağrına bastı. MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener Nevşehir ziyaretine ilk olarak Hacıbektaş ilçesinde türbe ziyareti ile başladı. Akşener daha sonra ise Gülşehir ilçesini ziyaret ederek burada bir kahve molası verdi. Vatandaşlarla sohbet eden Akşener görmüş olduğu ilgiden dolayı mutluluğu gözlerinden okunuyordu. MHP Genel Başkan Adayı Akşener daha sonra ise Dinler Otel’de büyük bir coşku içerisinde karşılandı. MHP’den gelmiş geçmiş tüm eski yöneticilerinin yer aldığı programda Akşener özellikle kadınlar ile yakından ilgilendi ve tek tek fotoğraf çektirdi. Dinler Otelde partililer ile mini bir toplantı yapan Akşener daha sonra ise Türk Telekom Meydanında yaklaşık 2 bin 500 kişiye hitap etti. Akşener’e Nevşehir Spor atkısı takan eski İl Başkanı Göksel Taşçı burada Akşener’in en büyük destekçilerinden bir tanesi olması ise dikkatlerden kaçmadı. Yaklaşık bir saat kadar Nevşehir’de halka hitap eden Akşener’in Nevşehir’de görmüş olduğu ilgi kendisini mutlu ettiğini ve Nevşehir halkına teşekkür etti. 
MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener’i Nevşehir adeta bağrına bastı.

 

MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener’i Nevşehir adeta bağrına bastı.

MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener Nevşehir ziyaretine ilk olarak Hacıbektaş ilçesinde türbe ziyareti ile başladı. Akşener daha sonra ise Gülşehir ilçesini ziyaret ederek burada bir kahve molası verdi. Vatandaşlarla sohbet eden Akşener görmüş olduğu ilgiden dolayı mutluluğu gözlerinden okunuyordu. MHP Genel Başkan Adayı Akşener daha sonra ise Dinler Otel’de büyük bir coşku içerisinde karşılandı. MHP’den gelmiş geçmiş tüm eski yöneticilerinin yer aldığı programda Akşener özellikle kadınlar ile yakından ilgilendi ve tek tek fotoğraf çektirdi.

Dinler Otelde partililer ile mini bir toplantı yapan Akşener daha sonra ise Türk Telekom Meydanında yaklaşık 2 bin 500 kişiye hitap etti. Akşener’e Nevşehir Spor atkısı takan eski İl Başkanı Göksel Taşçı burada Akşener’in en büyük destekçilerinden bir tanesi olması ise dikkatlerden kaçmadı.

Yaklaşık bir saat kadar Nevşehir’de halka hitap eden Akşener’in Nevşehir’de görmüş olduğu ilgi kendisini mutlu ettiğini ve Nevşehir halkına teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.