Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Öğrenciler Bahar Şenliği İle Eğleniyorlar

EĞİTİM 02.06.2016 - 01:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Öğrenciler Bahar Şenliği İle Eğleniyorlar

Güzelyurt Turgut Akdevelioğlu İlkokulu Öğrencileri Bahar Şenliği İle Eğleniyorlar
Güzelyurt Turgut Akdevelioğlu İlkokulu Öğrencileri Bahar Şenliği İle Eğleniyorlar   Güzelyurt Turgut Akdevelioğlu İlkokulu’nda bu yıl başlanılan ve geleneksel hale getirilerek her yıl devam edecek olan Bahar Şenliği etkinliği ile öğrenciler gün boyunca doyasıya eğlendiler. İki gün daha devam edecek olan şenliğe veliler ve öğrencilerin ilgisi oldukça yoğundu.   Bugün ilk günü gerçekleştirilen etkinlikler de öğrenciler ve davetliler önce veliler tarafından hazırlanıp getirilen mantı, pasta, börek, kurabiye, çiğ köfte, kısır eşliğinde kahvaltılarını yaptılar; gözleme çadırında gözlemelerini yediler. Canlı müzik eşliğinde halaylar çekerek, arkadaşları ile gönüllerince vakit geçirdiler. Bundan sonra geleneksel olarak her yıl yapılacak olan Güzelyurt Turgut Akdevelioğlu İlkokulu Bahar Şenliği eğlence ve kutlamaları 3 gün sürecek.   “ Öğrencilerimizin ve velilerimizin ortak katılımı ile birlik beraberlik duygusunu arttırabilmek üzere böyle bir etkinlik düzenledik ve her yıl devam etmek istiyoruz ” diye amaçlarını belirten Okul Müdürü Şahin Ülgen. Öğrencilerin bugün gerçekleştirilen ilk gün eğlencelerinden çok keyif aldıklarını, velilerin katılımlarının da oldukça fazla olduğunu belirterek; emeği geçen tüm velilere, öğretmenlerine ve okul personeline teşekkür ettiklerini ifade etti. Şahin Ülgen, ayrıca şenliklerin sadece öğrenci ve velilere yönelik olmadığını, tüm Nevşehir halkının da katılımlarını beklediklerini söyledi.  
Güzelyurt Turgut Akdevelioğlu İlkokulu Öğrencileri Bahar Şenliği İle Eğleniyorlar

Güzelyurt Turgut Akdevelioğlu İlkokulu Öğrencileri Bahar Şenliği İle Eğleniyorlar

 

Güzelyurt Turgut Akdevelioğlu İlkokulu’nda bu yıl başlanılan ve geleneksel hale getirilerek her yıl devam edecek olan Bahar Şenliği etkinliği ile öğrenciler gün boyunca doyasıya eğlendiler. İki gün daha devam edecek olan şenliğe veliler ve öğrencilerin ilgisi oldukça yoğundu.

 

Bugün ilk günü gerçekleştirilen etkinlikler de öğrenciler ve davetliler önce veliler tarafından hazırlanıp getirilen mantı, pasta, börek, kurabiye, çiğ köfte, kısır eşliğinde kahvaltılarını yaptılar; gözleme çadırında gözlemelerini yediler. Canlı müzik eşliğinde halaylar çekerek, arkadaşları ile gönüllerince vakit geçirdiler. Bundan sonra geleneksel olarak her yıl yapılacak olan Güzelyurt Turgut Akdevelioğlu İlkokulu Bahar Şenliği eğlence ve kutlamaları 3 gün sürecek.

 

“ Öğrencilerimizin ve velilerimizin ortak katılımı ile birlik beraberlik duygusunu arttırabilmek üzere böyle bir etkinlik düzenledik ve her yıl devam etmek istiyoruz ” diye amaçlarını belirten Okul Müdürü Şahin Ülgen. Öğrencilerin bugün gerçekleştirilen ilk gün eğlencelerinden çok keyif aldıklarını, velilerin katılımlarının da oldukça fazla olduğunu belirterek; emeği geçen tüm velilere, öğretmenlerine ve okul personeline teşekkür ettiklerini ifade etti. Şahin Ülgen, ayrıca şenliklerin sadece öğrenci ve velilere yönelik olmadığını, tüm Nevşehir halkının da katılımlarını beklediklerini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.