Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Hizmet Mi Yapıyor Şov Mu ?

İLÇELER 27.05.2016 - 22:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Başkan Hizmet Mi Yapıyor Şov Mu ?

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde Ahilik haftası etkinleri kapsamında Ürgüp Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından çeşitli etkinlikler düzenlendi.
Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde Ahilik haftası etkinleri kapsamında Ürgüp Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından çeşitli etkinlikler düzenlendi.     Esnaf ve Sanatkarlar odası etkinlik kapsamında ilk olarak Musalla Camisinde Mevlid Okuttu. Okutulan mevlid ve Cuma sonrasında ise vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu. Yemek ikramında gözlerden kaçmayan bir kare bu haberi yazmamıza neden oldu.     Programın davetiyesinin üzerinde kutlama haftası kapsamında Ürgüp Sinema ve Kültür Merkezinde kan bağışı düzenleneceğini, bu kan bağışı programının da Kızılay Ürgüp Şubesi ile birlikte yapıldığı yazılmıştı.   Ama ne hikmetse her zaman her programda kendini ön plana çıkarmaya çalışan Ürgüp Kızılay Şube Başkanı Mehmet Yaman Musalla Camisindeki ikram programına katılarak orada yemek dağıtacak ekibe Kızılay’a ait yelekler giydirerek şovuna başladı. Şovun ilk ayağı etrafta olan bitenleri fotoğraflamak oldu.   Asıl şov ise daha sonra başlıyor bu sefer hedefte tezgâhın arkasına geçip yemek dağıtmak var. Eee tabi bunu hemen fotoğraflamak gerek, oradaki yelek giydirdiği bir başkasına kullandığı cep telefonunu vererek kendisinin fotoğraflarını çekmesini istiyor.     BAŞKANIM SANA İKİ SORUMUZ VAR     1-Acaba o yelek giydirdiklerin Kızılay Üyesi mi?   2- O yelek giydirdiklerin senin kölen mide fotoğrafların düzgün çıkmayınca düzgün çek diye azarlıyorsun. ( ben bunları yapmadım diyemeyeceksin çünkü görgü tanıklarımız var J )   Sorduk Soruşturduk, Bulduk Buluşturduk Ve Öğrendik Ki Başkanımızın Şovları Bitmiyor   Başkanımızın kendisine ait bir şirketi var ve bu şirketinde ana okulu malzemeleri ve çeşitli materyaller bulunuyor.  Kızılay Ürgüp Adlı Facebook sayfasında şöyle geçmişe dönük bir araştırma yaptık ve ne görelim.   13.05.2016 yapılan bir paylaşımda UYGULAMA ANAOKULU YIL SONU ETKİNLİĞİNE Kızılay Ürgüp Şubesi tarafından katılım sağladığını belirtiyor.  Sanırım şovlarımız iki amaçlı birincisi cebime ikincisi makamıma olsa gerek. Şirketince ürün verdiği yere elindeki makamı ile katılması bizce hiç doğru bir şey değil.   Bakalım Başka Neler Var   Kızılay Ürgüp isimli Facebook sayfasındaki incelemelerimiz bize şunu gösterdi. Yapılan 10 etkinliğin 9 tanesi başka kurum, kuruluş tarafından yapılmakta Başkanımızca da hazıra konulmakta.     Son Olarak Başkanımızı  Kendi Yapacağı Güzel Etkinliklere Uğurluyor ve Başarılar Diliyoruz.        
Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde Ahilik haftası etkinleri kapsamında Ürgüp Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde Ahilik haftası etkinleri kapsamında Ürgüp Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından çeşitli etkinlikler düzenlendi.

 

 

Esnaf ve Sanatkarlar odası etkinlik kapsamında ilk olarak Musalla Camisinde Mevlid Okuttu. Okutulan mevlid ve Cuma sonrasında ise vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu. Yemek ikramında gözlerden kaçmayan bir kare bu haberi yazmamıza neden oldu.

 

 

Programın davetiyesinin üzerinde kutlama haftası kapsamında Ürgüp Sinema ve Kültür Merkezinde kan bağışı düzenleneceğini, bu kan bağışı programının da Kızılay Ürgüp Şubesi ile birlikte yapıldığı yazılmıştı.

 

Ama ne hikmetse her zaman her programda kendini ön plana çıkarmaya çalışan Ürgüp Kızılay Şube Başkanı Mehmet Yaman Musalla Camisindeki ikram programına katılarak orada yemek dağıtacak ekibe Kızılay’a ait yelekler giydirerek şovuna başladı. Şovun ilk ayağı etrafta olan bitenleri fotoğraflamak oldu.

 

Asıl şov ise daha sonra başlıyor bu sefer hedefte tezgâhın arkasına geçip yemek dağıtmak var. Eee tabi bunu hemen fotoğraflamak gerek, oradaki yelek giydirdiği bir başkasına kullandığı cep telefonunu vererek kendisinin fotoğraflarını çekmesini istiyor.

 

 

BAŞKANIM SANA İKİ SORUMUZ VAR

 

 

1-Acaba o yelek giydirdiklerin Kızılay Üyesi mi?

 

2- O yelek giydirdiklerin senin kölen mide fotoğrafların düzgün çıkmayınca düzgün çek diye azarlıyorsun. ( ben bunları yapmadım diyemeyeceksin çünkü görgü tanıklarımız var J )

 

Sorduk Soruşturduk, Bulduk Buluşturduk Ve Öğrendik Ki Başkanımızın Şovları Bitmiyor  

Başkanımızın kendisine ait bir şirketi var ve bu şirketinde ana okulu malzemeleri ve çeşitli materyaller bulunuyor.  Kızılay Ürgüp Adlı Facebook sayfasında şöyle geçmişe dönük bir araştırma yaptık ve ne görelim.

 

13.05.2016 yapılan bir paylaşımda UYGULAMA ANAOKULU YIL SONU ETKİNLİĞİNE Kızılay Ürgüp Şubesi tarafından katılım sağladığını belirtiyor.  Sanırım şovlarımız iki amaçlı birincisi cebime ikincisi makamıma olsa gerek. Şirketince ürün verdiği yere elindeki makamı ile katılması bizce hiç doğru bir şey değil.

 

Bakalım Başka Neler Var

 

Kızılay Ürgüp isimli Facebook sayfasındaki incelemelerimiz bize şunu gösterdi. Yapılan 10 etkinliğin 9 tanesi başka kurum, kuruluş tarafından yapılmakta Başkanımızca da hazıra konulmakta.  

 

Son Olarak Başkanımızı  Kendi Yapacağı Güzel Etkinliklere Uğurluyor ve Başarılar Diliyoruz.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.