Sitenin sağında bir giydirme reklam

MHP Kurultaya Gidiyor Peki Kurultay Tarihi Ne Zaman ?

SİYASET 24.05.2016 - 22:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

MHP Kurultaya Gidiyor Peki Kurultay Tarihi Ne Zaman ?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kurultaya gitme kararı aldı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kurultaya gitme kararı aldı.     MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın: Yargıtay'ın vermiş olduğu kararı saygıyla karşıladığımızı ifade etmek isterim. Sayın Genel Başkanımız 26 Haziran veya 30 Temmuz tarihlerinde MHP'yi olağanüstü ama seçimli kurultaya götürme kararı almıştır. Karara ilişkin Semih Yalçın şu ifadeleri kullandı: "Sayın Genel Başkanı Devlet Bahçeli beyefendinin de sıklıkla söylediği gibi MHP Yargı kararlarına saygılıdır. Kararı saygıyla karşıladığımızı ifade etmek isterim.   GENEL BAŞKANIMIZ MHP'Yİ OLAĞANÜSTÜ AMA SEÇİMLİ KURULTAYA GÖTÜRME KARARI ALMIŞTIR Bu karar sonrasında tüzüğümüzün 63. Maddesindeki yetkiye dayanarak sayın Genel Başkanımız, biraz evvel bir karar almak suretiyle 26 Haziran veya 10 Temmuz tarihlerinde MHP'yi Olağanüstü ama seçimli kurultaya götürme kararı almıştır.     SÖZ KONUSU TARİHLERDE ANKARA ARENA'DA KONGRE YAPILMAK ÜZERE SALON KİRALANMIŞTIR Sayın Genel Başkanımız bu kararı öncelikli olarak bu kararı başkanlık divanına, MHP merkez Yönetim Kurulu'na taşımak suretiyle kendi teklifini bu organlardan geçmesini talep edecektir. Söz konusu tarihlerde Ankara Arena'da kongre yapılmak üzere salon kiralanmıştır. Seçimli kongre, tüzük kongresi değil. Genel başkanlık seçimli kongresi yapılacak.     MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kongrede aday olmayacağı öğrenildi.  
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kurultaya gitme kararı aldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kurultaya gitme kararı aldı.
 

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın: Yargıtay'ın vermiş olduğu kararı saygıyla karşıladığımızı ifade etmek isterim. Sayın Genel Başkanımız 26 Haziran veya 30 Temmuz tarihlerinde MHP'yi olağanüstü ama seçimli kurultaya götürme kararı almıştır.

Karara ilişkin Semih Yalçın şu ifadeleri kullandı: "Sayın Genel Başkanı Devlet Bahçeli beyefendinin de sıklıkla söylediği gibi MHP Yargı kararlarına saygılıdır. Kararı saygıyla karşıladığımızı ifade etmek isterim.

 

GENEL BAŞKANIMIZ MHP'Yİ OLAĞANÜSTÜ AMA SEÇİMLİ KURULTAYA GÖTÜRME KARARI ALMIŞTIR

Bu karar sonrasında tüzüğümüzün 63. Maddesindeki yetkiye dayanarak sayın Genel Başkanımız, biraz evvel bir karar almak suretiyle 26 Haziran veya 10 Temmuz tarihlerinde MHP'yi Olağanüstü ama seçimli kurultaya götürme kararı almıştır.

 

 

SÖZ KONUSU TARİHLERDE ANKARA ARENA'DA KONGRE YAPILMAK ÜZERE SALON KİRALANMIŞTIR

Sayın Genel Başkanımız bu kararı öncelikli olarak bu kararı başkanlık divanına, MHP merkez Yönetim Kurulu'na taşımak suretiyle kendi teklifini bu organlardan geçmesini talep edecektir. Söz konusu tarihlerde Ankara Arena'da kongre yapılmak üzere salon kiralanmıştır. Seçimli kongre, tüzük kongresi değil. Genel başkanlık seçimli kongresi yapılacak.

 

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kongrede aday olmayacağı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.