Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir AK Parti Gençlik Kolu Başkanı, Hayırlı Olsun AK Partim

İLÇELER 24.05.2016 - 12:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir AK Parti Gençlik Kolu Başkanı, Hayırlı Olsun AK Partim

65 Hükümet kurma görevi verilen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, dün yapılan AK Parti 2. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde bin 405 oy alarak genel başkan seçildi.
65 Hükümet kurma görevi verilen  Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, dün yapılan AK Parti 2. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde bin 405 oy alarak genel başkan seçildi.     AK Parti, 2. Olağanüstü Büyük Kongresi Ankara Arena Spor Salonu'nda yapıldı. Salona partide genel başkanlık yapmış Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve 3. genel başkan adayı Binali Yıldırım'ın fotoğrafları ile kongrenin ana teması olan "Kutlu yürüyüşe devam" ve "Durmadan 100 yıla", "Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet" yazılı pankartlar asıldı.     Binalı Yıldırım'ın Başbakan seçilmesinin ardından Gülşehir AK Parti Gençlik Kolları başkanı Yüksel Bilgiç  bir mesaj yayınladı.   Bilgiç yayınladığı mesajında şunları ifade etti: " AK Parti 2. Olağanüstü Kongresinde Türkiye Başbakanı olarak seçilen Başbakanımız Binalı Yıldırım'ı tebrik ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın halk tarafından seçilmesi ile artık Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Cumhurbaşkanımız Türkiye'nin ve milletimizin sorumluluğunu layığıyla taşıyor. Bu sorumluluğun ardından millet olarak yapmamız gereken yeni bir anayasa ve başkanlık sistemidir. Ülkemizin refahı için elimizden geleni yapmalıyız. Bunun için Gülşehir Gençlik teşkilatı olarak gövdemizi bu yola baş koyduk. " diyerek konuştu.  
65 Hükümet kurma görevi verilen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, dün yapılan AK Parti 2. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde bin 405 oy alarak genel başkan seçildi.

65 Hükümet kurma görevi verilen  Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, dün yapılan AK Parti 2. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde bin 405 oy alarak genel başkan seçildi.

 

 

AK Parti, 2. Olağanüstü Büyük Kongresi Ankara Arena Spor Salonu'nda yapıldı. Salona partide genel başkanlık yapmış Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve 3. genel başkan adayı Binali Yıldırım'ın fotoğrafları ile kongrenin ana teması olan "Kutlu yürüyüşe devam" ve "Durmadan 100 yıla", "Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet" yazılı pankartlar asıldı.

 

 

Binalı Yıldırım'ın Başbakan seçilmesinin ardından Gülşehir AK Parti Gençlik Kolları başkanı Yüksel Bilgiç  bir mesaj yayınladı.

 

Bilgiç yayınladığı mesajında şunları ifade etti: " AK Parti 2. Olağanüstü Kongresinde Türkiye Başbakanı olarak seçilen Başbakanımız Binalı Yıldırım'ı tebrik ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın halk tarafından seçilmesi ile artık Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Cumhurbaşkanımız Türkiye'nin ve milletimizin sorumluluğunu layığıyla taşıyor. Bu sorumluluğun ardından millet olarak yapmamız gereken yeni bir anayasa ve başkanlık sistemidir. Ülkemizin refahı için elimizden geleni yapmalıyız. Bunun için Gülşehir Gençlik teşkilatı olarak gövdemizi bu yola baş koyduk. " diyerek konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.