Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti’nin Nevşehir'de Baş Edemediği Bürokratlar Kimler?

SİYASET 18.05.2016 - 00:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti’nin Nevşehir'de Baş Edemediği Bürokratlar Kimler?

AK Parti Nevşehir’de iki kurum müdürü ile baş edemedi.
AK Parti Nevşehir’de iki kurum müdürü ile baş edemedi.   AK Parti iktidarı boyunca İl Kültür ve Turizm Müdürü Velettin Birsöz, kaç defa görevden alınmışsa o kadar da görevine geri dönmesi dikkatlerden kaçmadı. Nitekim her dönem görevden ne zaman alınacak ve geri ne zaman gelecek sorularının sorulmuş olduğu İl Kültür ve Turizm Müdürü Velettin Birsöz’ün şu günlerde yeniden görevden alınması beklenirken kamu oyu tarafından ise Birsöz ne kadar alınırsa alınsın ne olsa yeniden görevine geliyor sözleri her geçen gün artarak devam ediyor.   SGK İl Müdürü Mehmet Ali Yıkar Baba’da İl Kültür ve Turizm Müdürü Velettin Birsöz’ün yolunda ilerlemeye devam ediyor. 2015 yılında 2 kez ve 2016 yılında bir kez görevden alınan SGK İl Müdürü Mehmet Ali Yıkarbaba her görevden alınmasının ardından mahkeme tarafından yeniden görevine iade edilmesi dikkatlerden kaçmadı.   Nevşehir’de Birsöz ile başlayan ve SGK İl Müdürü Yıkarbaba ile devam eden geri dönüşlerde ilerleyen zamanlarda bu furyaya kimlerin katılacağı ise merak konusu… 
AK Parti Nevşehir’de iki kurum müdürü ile baş edemedi.

AK Parti Nevşehir’de iki kurum müdürü ile baş edemedi.

 

AK Parti iktidarı boyunca İl Kültür ve Turizm Müdürü Velettin Birsöz, kaç defa görevden alınmışsa o kadar da görevine geri dönmesi dikkatlerden kaçmadı. Nitekim her dönem görevden ne zaman alınacak ve geri ne zaman gelecek sorularının sorulmuş olduğu İl Kültür ve Turizm Müdürü Velettin Birsöz’ün şu günlerde yeniden görevden alınması beklenirken kamu oyu tarafından ise Birsöz ne kadar alınırsa alınsın ne olsa yeniden görevine geliyor sözleri her geçen gün artarak devam ediyor.

 

SGK İl Müdürü Mehmet Ali Yıkar Baba’da İl Kültür ve Turizm Müdürü Velettin Birsöz’ün yolunda ilerlemeye devam ediyor. 2015 yılında 2 kez ve 2016 yılında bir kez görevden alınan SGK İl Müdürü Mehmet Ali Yıkarbaba her görevden alınmasının ardından mahkeme tarafından yeniden görevine iade edilmesi dikkatlerden kaçmadı.

 

Nevşehir’de Birsöz ile başlayan ve SGK İl Müdürü Yıkarbaba ile devam eden geri dönüşlerde ilerleyen zamanlarda bu furyaya kimlerin katılacağı ise merak konusu… 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.