Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şimşek, Altınyıldız Koleji'ni Ziyaret Etti

EĞİTİM 14.05.2016 - 08:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Şimşek, Altınyıldız Koleji'ni Ziyaret Etti

İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek Altınyıldız Koleji’ne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.
  İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek Altınyıldız Koleji’ne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Aynı gün okulda emekli öğretmenlerin açmış olduğu resim sergisini de gezen Osman Şimşek böyle bir uygulamadan duyduğu memnuniyetin dile getirdi. Altınyıldız ilköğretim Kurumu’nda büyük bir ilgiyle karşılanan İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek okulu gezdi ve öğretmenlerle görüş alışverişinde bulundu. İlköğretim Kurum Müdürü Mehmet Eravcı ,Genel Müdür Serhat İğdeci , Altınyıldız Eğitim Kurumlarının genel durumu ve başarıları hakkında bilgi alan Şimşek Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın ve Başkan Yarımcısı Fevzi Karaca ile sohbet etti. Her zaman daha iyi ve daha başarılı sonuçlar için daha fazla çalışılması gerektiğini belirten İl Müdürü Şimşek kendilerinin yaptıkları çalışmalardan bahsetti.Amaçlarının Nevşehir’deki eğitimi ve öğretimi en yüksek seviyeye 
İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek Altınyıldız Koleji’ne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek Altınyıldız Koleji’ne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Aynı gün okulda emekli öğretmenlerin açmış olduğu resim sergisini de gezen Osman Şimşek böyle bir uygulamadan duyduğu memnuniyetin dile getirdi.

Altınyıldız ilköğretim Kurumu’nda büyük bir ilgiyle karşılanan İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek okulu gezdi ve öğretmenlerle görüş alışverişinde bulundu.

İlköğretim Kurum Müdürü Mehmet Eravcı ,Genel Müdür Serhat İğdeci , Altınyıldız Eğitim Kurumlarının genel durumu ve başarıları hakkında bilgi alan Şimşek Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın ve Başkan Yarımcısı Fevzi Karaca ile sohbet etti.

Her zaman daha iyi ve daha başarılı sonuçlar için daha fazla çalışılması gerektiğini belirten İl Müdürü Şimşek kendilerinin yaptıkları çalışmalardan bahsetti.Amaçlarının Nevşehir’deki eğitimi ve öğretimi en yüksek seviyeye 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.