Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özel Altınyıldız Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Hemşireler Gününü Kutladı

EĞİTİM 12.05.2016 - 17:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Özel Altınyıldız Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Hemşireler Gününü Kutladı

Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hemşirelik alan öğrencileri 12-18 Mayıs Hemşireler Haftasını kutlama etkinliklerine başladılar.
Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Hemşirelik  alan öğrencileri 12-18 Mayıs Hemşireler Haftasını kutlama etkinliklerine başladılar.   Altınyıldız konferans salonunda 11- B Hemşirelik alanı öğrencileri tarafından düzenlenen programda Hemşirelik alan şefi Fatma TUZDELENER günün anlam ve önemini vurgulayarak; Sağlık, bireylerde, zorunlu, vazgeçilmez ve hayatın her döneminde aynı önemi koruyan temel ihtiyaçlardan biridir. Bu ihtiyaca cevap veren en önemli meslek grubu ise hemşireliktir diyerek belirtti.     12-18 Mayıs Hemşirelik haftasının önemi,hemşirelik mesleğinin etik prensipleri ve sorunları üzerine konuşmalar yapılarak, senaryosunu öğrencilerimizin yazıp oynadığı tiyatro , şiir  ve solo- koro müzik sunumları ile devam etti.   Müdür yardımcısı Türkan YAVUZ; İnsan yaşamı açısından böylesine önemli bu hizmetin kaliteli bir şekilde sunulmasında mesleki yeterliliğe sahip, eğitimli, kaliteli hizmet sunan, iyi yetişmiş insan gücüne ihtiyaç duyulmaktadır. ''Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak aynı duyarlılıkla öğrencilerimize eğitim vermekteyiz.'' dedi.   Hemşirelik mesleğine gönül veren tüm hemşirelerimizin ve öğrencilerimizin  başarılarının devamını dileyerek, 12-18 Mayıs Hemşireler  Haftası’nı kutladı.   Kutlama programını hazırlayan Meslek dersleri öğretmenlerine ve 11-B Hemşirelik alanı öğrencilerine emeklerinden dolayı teşekkür edildi.   Program sonunda kutlama pastası öğrenciler, öğretmenler ve yöneticiler tarafından kesildi.    
Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hemşirelik alan öğrencileri 12-18 Mayıs Hemşireler Haftasını kutlama etkinliklerine başladılar.

Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Hemşirelik  alan öğrencileri 12-18 Mayıs Hemşireler Haftasını kutlama etkinliklerine başladılar.

 

Altınyıldız konferans salonunda 11- B Hemşirelik alanı öğrencileri tarafından düzenlenen programda Hemşirelik alan şefi Fatma TUZDELENER günün anlam ve önemini vurgulayarak; Sağlık, bireylerde, zorunlu, vazgeçilmez ve hayatın her döneminde aynı önemi koruyan temel ihtiyaçlardan biridir. Bu ihtiyaca cevap veren en önemli meslek grubu ise hemşireliktir diyerek belirtti.

 

 

12-18 Mayıs Hemşirelik haftasının önemi,hemşirelik mesleğinin etik prensipleri ve sorunları üzerine konuşmalar yapılarak, senaryosunu öğrencilerimizin yazıp oynadığı tiyatro , şiir  ve solo- koro müzik sunumları ile devam etti.

 

Müdür yardımcısı Türkan YAVUZ; İnsan yaşamı açısından böylesine önemli bu hizmetin kaliteli bir şekilde sunulmasında mesleki yeterliliğe sahip, eğitimli, kaliteli hizmet sunan, iyi yetişmiş insan gücüne ihtiyaç duyulmaktadır. ''Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak aynı duyarlılıkla öğrencilerimize eğitim vermekteyiz.'' dedi.

 

Hemşirelik mesleğine gönül veren tüm hemşirelerimizin ve öğrencilerimizin  başarılarının devamını dileyerek, 12-18 Mayıs Hemşireler  Haftası’nı kutladı.

 

Kutlama programını hazırlayan Meslek dersleri öğretmenlerine ve 11-B Hemşirelik alanı öğrencilerine emeklerinden dolayı teşekkür edildi.

 

Program sonunda kutlama pastası öğrenciler, öğretmenler ve yöneticiler tarafından kesildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.