Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Anneler Forum Kapadokya’da Yarıştı

NEVŞEHİR 08.05.2016 - 17:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Anneler Forum Kapadokya’da Yarıştı

Nevşehir Forum Kapadokya Alışveriş ve Yaşam Merkezinde Anneler günü etkinliği büyük ilgi gördü.
Nevşehir Forum Kapadokya Alışveriş ve Yaşam Merkezinde Anneler günü etkinliği büyük ilgi gördü.     Anneler günü nedeniyle Forum Kapadokya’da çeşitli etkinlikler düzenlendi. Etkinlikler kapsamında en çok ilgiyi gören etkinliğin anneler ve çocukların yarışması oldu.     Düzenlenen yarışmada anneler en güzel pastayı yapmak için kıyasıya yarışırken çocukları da annelerinin birinci olabilmesi için büyük çaba saffetti. Annelerin en güzel pastayı yapabilme yarışmasında ise çocukların destek olması ve tezahüratları ise dikkatlerden kaçmadı.     Nevşehir Forum Kapadokya Alışveriş ve Yaşam Merkezinde  jüri üyelerinin oldukça zorlandığı yarışmada günün birinci annesine ise sürpriz bir hediye verildi
Nevşehir Forum Kapadokya Alışveriş ve Yaşam Merkezinde Anneler günü etkinliği büyük ilgi gördü.

Nevşehir Forum Kapadokya Alışveriş ve Yaşam Merkezinde Anneler günü etkinliği büyük ilgi gördü.

 

 

Anneler günü nedeniyle Forum Kapadokya’da çeşitli etkinlikler düzenlendi. Etkinlikler kapsamında en çok ilgiyi gören etkinliğin anneler ve çocukların yarışması oldu.

 

 

Düzenlenen yarışmada anneler en güzel pastayı yapmak için kıyasıya yarışırken çocukları da annelerinin birinci olabilmesi için büyük çaba saffetti. Annelerin en güzel pastayı yapabilme yarışmasında ise çocukların destek olması ve tezahüratları ise dikkatlerden kaçmadı.

 

 

Nevşehir Forum Kapadokya Alışveriş ve Yaşam Merkezinde  jüri üyelerinin oldukça zorlandığı yarışmada günün birinci annesine ise sürpriz bir hediye verildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.