Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çat Belediye Başkanı Duru'dan İlk Açıklama

SPOR 06.05.2016 - 15:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Çat Belediye Başkanı Duru'dan İlk Açıklama

Nevşehir Sporu 3. Lige çıkartma sözü veren Çat Belediye Başkanı Kamil Duru’dan ilk açıklama geliyor.
Nevşehir Sporu 3. Lige çıkartma sözü veren Çat Belediye Başkanı Kamil Duru’dan ilk açıklama geliyor.   Nevşehir Spora düzenlediği basın toplantısıyla talip olan ve büyük bir bütçe ile geleceklerini açıklayan Çat Belediye Başkanı Kamil Duru’nun ise konuyla ilgili olarak birazdan bir açıklama yapması bekleniyor.   Edinilen bilgilere göre Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, iki gündür Ankara’da Nevşehir Sporun geleceği konusunda görüşmeler yaptığı esnada Nevşehir Spor yönetiminin bu kararı alması taraftarlardan büyük tepki çekti.   Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi haber merkezi olarak yapmış olduğumuz araştırmalar sonucında Çat Belediye Başkanı Kamil Duru’nun ses getirecek bir teknik direktör ile görüştüğü ve yine Nevşehir Spor takımının iskeletini bozmadan 2. Ligde oynayan bir takım futbolcular ile görüştüğü esnada Nevşehir Spor yönetiminin bu kararı alması ise Nevşehir spor camiasında büyük bir lok etkisi yarattı.   Nar Sporu Kim Destekleyecek?   Nevşehir spor yönetimi tarafından alınan karar ile Bölgesel Amatör Ligde Nar Spor ismi ile mücadele edilmesi kararından sonra ise Genç Meterisliler taraftar grubu Nevşehir Spor’dan başkası yalan konulu paylaşımlar yapması dikkatlerden kaçmazken, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru’nun Çat Gençlik Spor takımının ismini değiştireceği konusunda da çalışmalara başlayacağı öğrenildi.  
Nevşehir Sporu 3. Lige çıkartma sözü veren Çat Belediye Başkanı Kamil Duru’dan ilk açıklama geliyor.

Nevşehir Sporu 3. Lige çıkartma sözü veren Çat Belediye Başkanı Kamil Duru’dan ilk açıklama geliyor.

 

Nevşehir Spora düzenlediği basın toplantısıyla talip olan ve büyük bir bütçe ile geleceklerini açıklayan Çat Belediye Başkanı Kamil Duru’nun ise konuyla ilgili olarak birazdan bir açıklama yapması bekleniyor.

 

Edinilen bilgilere göre Çat Belediye Başkanı Kamil Duru, iki gündür Ankara’da Nevşehir Sporun geleceği konusunda görüşmeler yaptığı esnada Nevşehir Spor yönetiminin bu kararı alması taraftarlardan büyük tepki çekti.

 

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi haber merkezi olarak yapmış olduğumuz araştırmalar sonucında Çat Belediye Başkanı Kamil Duru’nun ses getirecek bir teknik direktör ile görüştüğü ve yine Nevşehir Spor takımının iskeletini bozmadan 2. Ligde oynayan bir takım futbolcular ile görüştüğü esnada Nevşehir Spor yönetiminin bu kararı alması ise Nevşehir spor camiasında büyük bir lok etkisi yarattı.

 

Nar Sporu Kim Destekleyecek?

 

Nevşehir spor yönetimi tarafından alınan karar ile Bölgesel Amatör Ligde Nar Spor ismi ile mücadele edilmesi kararından sonra ise Genç Meterisliler taraftar grubu Nevşehir Spor’dan başkası yalan konulu paylaşımlar yapması dikkatlerden kaçmazken, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru’nun Çat Gençlik Spor takımının ismini değiştireceği konusunda da çalışmalara başlayacağı öğrenildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.