Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Polis ve Jandarma Kuş Uçurtmuyor

NEVŞEHİR 02.05.2016 - 19:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de Polis ve Jandarma Kuş Uçurtmuyor

Nevşehir İl Emniyet ve İl Jandarma Müdürlükleri tarafından şehrin giriş ve çıkışları 24 saat boyunca kontrol ediliyor.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlükleri ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından şehrin giriş ve çıkışları 24 saat boyunca kontrol ediliyor.   Türkiye’de yaşanan son olaylar sonrasında Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler 24 saat boyunca şehrin giriş ve çıkışlarında, GBT, araç araması ve asayiş uygulaması yapıyor. Emniyet görevlileri yolcu otobüslerinde ise yolcuların kimliklerini kontrol ediyor.     Başta Nevşehir İl Merkezi giriş ve çıkışları olmak üzere, Acıgöl, Avanos, Derinkuyu, Gülşehir, Hacıbektaş, Kozaklı ve Ürgüp ilçe merkezi giriş ve çıkışlarında asayiş uygulaması yapan polis ekipleri vatandaşlardan da büyük takdir görüyor.     Kapadokya Bölgesinde, Göreme, Uçhisar, Zelve yolunda ise İl Jandarma Alay Komutanlığı’na bağlı ekipler ise burada yerli ve yabancı turistlerin güvenliği açısından asayiş uygulamalarına aralıksız devam ediyor.
Nevşehir İl Emniyet ve İl Jandarma Müdürlükleri tarafından şehrin giriş ve çıkışları 24 saat boyunca kontrol ediliyor.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlükleri ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından şehrin giriş ve çıkışları 24 saat boyunca kontrol ediliyor.

 

Türkiye’de yaşanan son olaylar sonrasında Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler 24 saat boyunca şehrin giriş ve çıkışlarında, GBT, araç araması ve asayiş uygulaması yapıyor. Emniyet görevlileri yolcu otobüslerinde ise yolcuların kimliklerini kontrol ediyor.

 

 

Başta Nevşehir İl Merkezi giriş ve çıkışları olmak üzere, Acıgöl, Avanos, Derinkuyu, Gülşehir, Hacıbektaş, Kozaklı ve Ürgüp ilçe merkezi giriş ve çıkışlarında asayiş uygulaması yapan polis ekipleri vatandaşlardan da büyük takdir görüyor.

 

 

Kapadokya Bölgesinde, Göreme, Uçhisar, Zelve yolunda ise İl Jandarma Alay Komutanlığı’na bağlı ekipler ise burada yerli ve yabancı turistlerin güvenliği açısından asayiş uygulamalarına aralıksız devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.