Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirli Veliler Çocuklarınızı Boş Bırakmayın

EĞİTİM 22.04.2016 - 13:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirli Veliler Çocuklarınızı Boş Bırakmayın

İHBAR HABER - Nevşehir merkezde Lalehaber İhbar hattımıza gelen bir haberi sizler için derledik.
Nevşehir merkezde Lalehaber İhbar hattımıza gelen bir haberi sizler için derledik.   Lalehaber takip eden okuyucumuz eğitim ve öğretim konusunda öğrencilerin durumlarına çok üzüldüğünü belirterek. Mahalle ve ev sakinleri olarak artık öğrencilerin bu durumlarından bıktıklarını belirttiler.      Öğrenci velilerinin okullara giden öğrencilere takip etmediğini belirten okurumuz öğrenci aileleri "çocuğum nasıl olsa okulda" diye düşünüyor ancak çocuğunun okulda olup olmadığından bir haber olan ailelerin çocukları sonradan "kötü alışkanlıklar" edindiğinde dizlerini dövdüğünü söylerek haber sitemize resimler gönderdi.   Ayrıca sosyal medya aracılığıylada paylaşımda bulunan okuyucumuzun paylaşımını bizde gördüğümüzü ve haber değeri görüp haber yaptığımızı belirtmek isteriz.   Bu öğrencilere gerek Nevşehirli eğitim yetkililerin gerekse ailelerin sahip çıkması gerekmiyor mu ?   Mahalle sakinleri Emniyet ve Okul idarelerinin görevleri yapmalarını talep ediyor. Peki bu duruma kim çözüm bulacak ?     Gençlerimize kötü yola düşmeden sahip çıkmak gerekir.        
İHBAR HABER - Nevşehir merkezde Lalehaber İhbar hattımıza gelen bir haberi sizler için derledik.

Nevşehir merkezde Lalehaber İhbar hattımıza gelen bir haberi sizler için derledik.

 

Lalehaber takip eden okuyucumuz eğitim ve öğretim konusunda öğrencilerin durumlarına çok üzüldüğünü belirterek. Mahalle ve ev sakinleri olarak artık öğrencilerin bu durumlarından bıktıklarını belirttiler. 

 

 

Öğrenci velilerinin okullara giden öğrencilere takip etmediğini belirten okurumuz öğrenci aileleri "çocuğum nasıl olsa okulda" diye düşünüyor ancak çocuğunun okulda olup olmadığından bir haber olan ailelerin çocukları sonradan "kötü alışkanlıklar" edindiğinde dizlerini dövdüğünü söylerek haber sitemize resimler gönderdi.

 

Ayrıca sosyal medya aracılığıylada paylaşımda bulunan okuyucumuzun paylaşımını bizde gördüğümüzü ve haber değeri görüp haber yaptığımızı belirtmek isteriz.

 

Bu öğrencilere gerek Nevşehirli eğitim yetkililerin gerekse ailelerin sahip çıkması gerekmiyor mu ?

 

Mahalle sakinleri Emniyet ve Okul idarelerinin görevleri yapmalarını talep ediyor. Peki bu duruma kim çözüm bulacak ?  

 

Gençlerimize kötü yola düşmeden sahip çıkmak gerekir.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.