Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Reis Filminde Tayyip Erdoğan'ı Oynayan Aktör Ürgüp'te

İLÇELER 21.04.2016 - 16:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Reis Filminde Tayyip Erdoğan'ı Oynayan Aktör Ürgüp'te

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatının anlatıldığı Reis adlı filmin %60'lık kısmının Kıbrıs'taki çekimleri tamamlandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatının anlatıldığı Reis adlı filmin %60'lık kısmının Kıbrıs'taki çekimleri tamamlandı.   Dünya'nın en cesur lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını konu alan "Reis" filminde Recep Tayyip Erdoğan'ı oynayan Reha Beyoğlu, Kıbrıs'taki çekimlerin ardından kısa bir tatil için Ürgüp'e geldi.   Recep Tayyip Erdoğan'ı oynamanın kendisi için bir gurur kaynağı olduğunu belirten Beyoğlu, film çekiminin Pınarhisar Cezaevine giriş kısmının çekimi için İstanbul'da devam edeceğini ifade etti.   Ürgüp'te Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ı ziyaret ederek kendisini İstanbul'da yapılacak filmin galasına davet etmek istediğini belirten Beyoğlu, Başkan Fahri Yıldız'ın şehir dışında bir toplantıda bulunması sebebiyle Ürgüp Belediye Başkan Vekili Ayhan Şahin ile görüştü.   1930’lu yıllardan başlayarak 1999’a kadar geçen dönemi anlatacak olan filmde Erdoğan’ı oynayacak oyuncunun seçilebilmesi için 200 oyuncuyla görüşüldü ve Reha Beyoğlu’nda karar kılındı.   Filmin çekimlerinin yapılacağı platolar ve kostümler için şu ana kadar 4 milyon dolar para harcanarak dönem hazırlıkları eksiksiz tamamlandı. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatının anlatıldığı Reis adlı filmin %60'lık kısmının Kıbrıs'taki çekimleri tamamlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatının anlatıldığı Reis adlı filmin %60'lık kısmının Kıbrıs'taki çekimleri tamamlandı.

 

Dünya'nın en cesur lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını konu alan "Reis" filminde Recep Tayyip Erdoğan'ı oynayan Reha Beyoğlu, Kıbrıs'taki çekimlerin ardından kısa bir tatil için Ürgüp'e geldi.

 

Recep Tayyip Erdoğan'ı oynamanın kendisi için bir gurur kaynağı olduğunu belirten Beyoğlu, film çekiminin Pınarhisar Cezaevine giriş kısmının çekimi için İstanbul'da devam edeceğini ifade etti.

 

Ürgüp'te Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ı ziyaret ederek kendisini İstanbul'da yapılacak filmin galasına davet etmek istediğini belirten Beyoğlu, Başkan Fahri Yıldız'ın şehir dışında bir toplantıda bulunması sebebiyle Ürgüp Belediye Başkan Vekili Ayhan Şahin ile görüştü.

 

1930’lu yıllardan başlayarak 1999’a kadar geçen dönemi anlatacak olan filmde Erdoğan’ı oynayacak oyuncunun seçilebilmesi için 200 oyuncuyla görüşüldü ve Reha Beyoğlu’nda karar kılındı.

 

Filmin çekimlerinin yapılacağı platolar ve kostümler için şu ana kadar 4 milyon dolar para harcanarak dönem hazırlıkları eksiksiz tamamlandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.