Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Grohe'nin Work Smarter Tır'ı Yarın Uçhisar'da

ASAYİŞ 17.04.2016 - 12:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Grohe'nin Work Smarter Tır'ı Yarın Uçhisar'da

Grohe'nin Work Smarter Tır'ı, 17 Nisan Pazar günü Uçhisar Meydanında müşterileri ile buluşacak.
Grohe'nin Work Smarter Tır'ı, 17 Nisan Pazar günü Uçhisar Meydanında müşterileri ile buluşacak. Dünyanın en büyük sıhhi tesisat üreticilerinden biri olan GROHE, ürünlerini Türkiye'nin pek çok ilindeki müşterileri ile buluşturarak daha yakından incelemelerine ve bilgilenmelerine olanak verecek bir Work Smarter Tır Turu düzenledi. Avrupa genelinde 30 farklı ülkede 1000'e yakın durakta tüketicilerle ve sektör profesyonelleriyle buluşan GROHE Work Smarter Turu, Türkiye gezisinde tarihteki en büyük tura imza atacak. GROHE ürünleriyle donatılan TIR, 5 - 30 Nisan 2016 arasında Türkiye'yi dolaşıyor ve 14 şehirin merkezi noktalarında sektör profesyonelleri ve tüketicilerin ziyaretine açılıyor. Bu kapsamda GROHE 17 Nisan Pazar günü Uçhisar Meydanında olacak.   GROHE Work Smarter Türkiye Turu kapsamında mobil showroom görevi gören ve su bağlantısı olan XL Tır, ürünleri deneyimleme şansı sunarken, GROHE eğitmenleri, ekranlar ve animasyonlar ile ürünler, montajlama ve sistemler hakkında detaylı bilgiler aktaracak. Ayrıca tesisatcılara özel SMART sadakat programının lansmanı da tır turu programı esnasında yapılırken, kayıt olan tesisatçılara Hoşgeldiniz hediyeleri verilecek.   GROHE WORK SMARTER TIR'ı sektör profesyonelleri ve tüketicilerle buluşurken birçok indirim kampanyasını da Türkiye'nin dörtbir yanına ulaştıracak. WORK SMARTER TIR TURU'yla eş zamanlı olarak, GROHE satış noktalarında Eurosmart Lavabo Bataryası, New Tempesta Duş Seti ve Eurosmart Banyo Bataryası üçlüsü, ve New Tempesta Duş Sistemi ve Grotherm 1000 Banyo Bataryası farklı setler halinde sunulacak indirim kampanyaları kapsamında tüketicilere sunulacak. Üstelik Axess üye işyeri GROHE satış noktalarında 9 aya varan taksit imkanıyla.  
Grohe'nin Work Smarter Tır'ı, 17 Nisan Pazar günü Uçhisar Meydanında müşterileri ile buluşacak.

Grohe'nin Work Smarter Tır'ı, 17 Nisan Pazar günü Uçhisar Meydanında müşterileri ile buluşacak.


Dünyanın en büyük sıhhi tesisat üreticilerinden biri olan GROHE, ürünlerini Türkiye'nin pek çok ilindeki müşterileri ile buluşturarak daha yakından incelemelerine ve bilgilenmelerine olanak verecek bir Work Smarter Tır Turu düzenledi. Avrupa genelinde 30 farklı ülkede 1000'e yakın durakta tüketicilerle ve sektör profesyonelleriyle buluşan GROHE Work Smarter Turu, Türkiye gezisinde tarihteki en büyük tura imza atacak. GROHE ürünleriyle donatılan TIR, 5 - 30 Nisan 2016 arasında Türkiye'yi dolaşıyor ve 14 şehirin merkezi noktalarında sektör profesyonelleri ve tüketicilerin ziyaretine açılıyor. Bu kapsamda GROHE 17 Nisan Pazar günü Uçhisar Meydanında olacak.


 
GROHE Work Smarter Türkiye Turu kapsamında mobil showroom görevi gören ve su bağlantısı olan XL Tır, ürünleri deneyimleme şansı sunarken, GROHE eğitmenleri, ekranlar ve animasyonlar ile ürünler, montajlama ve sistemler hakkında detaylı bilgiler aktaracak. Ayrıca tesisatcılara özel SMART sadakat programının lansmanı da tır turu programı esnasında yapılırken, kayıt olan tesisatçılara Hoşgeldiniz hediyeleri verilecek.


 
GROHE WORK SMARTER TIR'ı sektör profesyonelleri ve tüketicilerle buluşurken birçok indirim kampanyasını da Türkiye'nin dörtbir yanına ulaştıracak. WORK SMARTER TIR TURU'yla eş zamanlı olarak, GROHE satış noktalarında Eurosmart Lavabo Bataryası, New Tempesta Duş Seti ve Eurosmart Banyo Bataryası üçlüsü, ve New Tempesta Duş Sistemi ve Grotherm 1000 Banyo Bataryası farklı setler halinde sunulacak indirim kampanyaları kapsamında tüketicilere sunulacak. Üstelik Axess üye işyeri GROHE satış noktalarında 9 aya varan taksit imkanıyla.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.