Sitenin sağında bir giydirme reklam

Haydi Nevşehir Bu Maç Kaçmaz!

SPOR 09.04.2016 - 15:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Haydi Nevşehir Bu Maç Kaçmaz!

Nevşehir 1. Amatör Ligin şampiyonu yarın oynanacak olan final maçı ile belli olacak.
Nevşehir 1. Amatör Ligin şampiyonu yarın oynanacak olan final maçı ile belli olacak.   Nevşehir 1. Amatör Lig play off maçları sonrasında final heyecanı yaşanacak. Suvermez Kale Spor’u her iki maçta da mağlup eden Çat Gençlik Spor ile Ürgüp Sporu penaltılar sonrası eleyen Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi 3 nolu çim futbol sahasında karşılaşacak. Her iki takımdan eksik veya cezalı futbolcu bulunmazken 10 Nisan Pazar günü oynanacak olan final maçı 15.00’te başlayacak.   Çat Belediye Başkanı Kamil Duru yarın oynanacak olan final maçına tüm spor severleri davet ederken, Nevşehir’in futbol kaderini belirleyecek olan final maçının çok önemli olduğunu kaydetti.   
Nevşehir 1. Amatör Ligin şampiyonu yarın oynanacak olan final maçı ile belli olacak.

Nevşehir 1. Amatör Ligin şampiyonu yarın oynanacak olan final maçı ile belli olacak.

 

Nevşehir 1. Amatör Lig play off maçları sonrasında final heyecanı yaşanacak. Suvermez Kale Spor’u her iki maçta da mağlup eden Çat Gençlik Spor ile Ürgüp Sporu penaltılar sonrası eleyen Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi 3 nolu çim futbol sahasında karşılaşacak.

Her iki takımdan eksik veya cezalı futbolcu bulunmazken 10 Nisan Pazar günü oynanacak olan final maçı 15.00’te başlayacak.

 

Çat Belediye Başkanı Kamil Duru yarın oynanacak olan final maçına tüm spor severleri davet ederken, Nevşehir’in futbol kaderini belirleyecek olan final maçının çok önemli olduğunu kaydetti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.