Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir'in Yeni Stadyumu Ne Oldu Unutuldu mu ?

NEVŞEHİR 08.04.2016 - 15:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'in Yeni Stadyumu Ne Oldu Unutuldu mu ?

Nevşehir çok değil yaklaşık 3 Yıl önce Haziran ayında Ajansların TOKİ’nin Nevşehir’e yeni bir stadyum yapacağı haberlerinin üzerinden aylar yıllar geçti.
Nevşehir çok değil yaklaşık 3 Yıl önce Haziran ayında Ajansların TOKİ’nin Nevşehir’e yeni bir stadyum yapacağı haberlerinin üzerinden aylar yıllar geçti.   Bu süre içerisinde ne mevcut stadyumun yıkılması, ne de yerine bir stadyum yapılması konusunda tek bir gelişme yaşanmadı.     Bazı vatandaşlara  göre 15 bin kişilik stadyumun yapılması planlanan Nevşehir daha uzun bir süre Gazi Stadyumuna talim edecek gibi görünüyor.     12 Haziran 2013 tarihinde ulusal ve yerel basına yapılan haberlerde neler denilmiş önce bir hatırlayalım.   İşte haberlerde geçen bilgiler ile Nevşehir’e yeni bir stadyum Müjdesi nasıl aktarılmıştı.   “Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2012'de 18 yeni stadyum, 18 kapalı yüzme havuzu, 75 gençlik merkezi olmak üzere toplam 384 spor yatırımının gerçekleştirilmesi planlanıyor. Bakanlık ile TOKİ arasında imzalanan ve imzalanma aşamasındaki protokollerle Adana, Afyonkarahisar, Antalya, Batman, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Kocaeli, Malatya, Mersin, Sakarya, Samsun, Sivas ve Trabzon'a yeni stadyum yapılacak.   Son olarak, Nevşehir ve İzmir stadyumları için protokollerde imza aşamasına gelindi. Bakanlığın yürüttüğü yatırım projeleri çerçevesinde Bursa, Konya ve Çorum'a yapılacak stadyumları belediyeler inşa edecek”.     Nevşehir’e yeni ve modern stadyum yapımı işi yılan hikayesini geçti.  Aradan geçen o kadar yıla rağmen halen Nevşehirspor’un cefakar taraftarın çilesinin bir zaman daha bitecek gibi görünmüyor. Artık günümüzde amatör takımların bile ışıklı statlarda maç yaptığı ülkemizde Türkiye’nin 50. ili ve Turizm kenti bir vilayette halen Gazi Stadyumun yenilenmemesi ve ışıklı bile olmaması sizce biraz düşündürücü değil mi ?   Peki bu stat 2023 yılında mı yenisi yapılacak  ?   Herkes unuttu mu stadın durumunu  ?   Gazi stadyumu yıkılıp yerine yeni stadyum yapılacak mı ? Yapılacaksa Ne zaman yapılacak ?   Kaç yıl daha taraftarların Gazi Stadyumdaki çilesi devam edecek ?     Taraftar Kapadokya Arenada ilk Maçı Ne zaman izleyecek ?   
Nevşehir çok değil yaklaşık 3 Yıl önce Haziran ayında Ajansların TOKİ’nin Nevşehir’e yeni bir stadyum yapacağı haberlerinin üzerinden aylar yıllar geçti.

Nevşehir çok değil yaklaşık 3 Yıl önce Haziran ayında Ajansların TOKİ’nin Nevşehir’e yeni bir stadyum yapacağı haberlerinin üzerinden aylar yıllar geçti.
 
Bu süre içerisinde ne mevcut stadyumun yıkılması, ne de yerine bir stadyum yapılması konusunda tek bir gelişme yaşanmadı.
 
 
Bazı vatandaşlara  göre 15 bin kişilik stadyumun yapılması planlanan Nevşehir daha uzun bir süre Gazi Stadyumuna talim edecek gibi görünüyor.
 
 
12 Haziran 2013 tarihinde ulusal ve yerel basına yapılan haberlerde neler denilmiş önce bir hatırlayalım.
 
İşte haberlerde geçen bilgiler ile Nevşehir’e yeni bir stadyum Müjdesi nasıl aktarılmıştı.
 
“Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2012'de 18 yeni stadyum, 18 kapalı yüzme havuzu, 75 gençlik merkezi olmak üzere toplam 384 spor yatırımının gerçekleştirilmesi planlanıyor. Bakanlık ile TOKİ arasında imzalanan ve imzalanma aşamasındaki protokollerle Adana, Afyonkarahisar, Antalya, Batman, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Kocaeli, Malatya, Mersin, Sakarya, Samsun, Sivas ve Trabzon'a yeni stadyum yapılacak.
 
Son olarak, Nevşehir ve İzmir stadyumları için protokollerde imza aşamasına gelindi. Bakanlığın yürüttüğü yatırım projeleri çerçevesinde Bursa, Konya ve Çorum'a yapılacak stadyumları belediyeler inşa edecek”.
 
 
Nevşehir’e yeni ve modern stadyum yapımı işi yılan hikayesini geçti.  Aradan geçen o kadar yıla rağmen halen Nevşehirspor’un cefakar taraftarın çilesinin bir zaman daha bitecek gibi görünmüyor. Artık günümüzde amatör takımların bile ışıklı statlarda maç yaptığı ülkemizde Türkiye’nin 50. ili ve Turizm kenti bir vilayette halen Gazi Stadyumun yenilenmemesi ve ışıklı bile olmaması sizce biraz düşündürücü değil mi ?
 
Peki bu stat 2023 yılında mı yenisi yapılacak  ?
 
Herkes unuttu mu stadın durumunu  ?
 
Gazi stadyumu yıkılıp yerine yeni stadyum yapılacak mı ? Yapılacaksa Ne zaman yapılacak ?
 
Kaç yıl daha taraftarların Gazi Stadyumdaki çilesi devam edecek ?  
 
Taraftar Kapadokya Arenada ilk Maçı Ne zaman izleyecek ? 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.