Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir'de Feci Kaza 3 Ölü 2 Yaralı

NEVŞEHİR 08.04.2016 - 15:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Feci Kaza 3 Ölü 2 Yaralı

Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Alacaşar köyü yolunda meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybederken 2 kişi ise yaralandı.
Edinilen bilgilere göre kaza Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Alacaşar köyü ile Balcın Köyü yol ayrımında  meydana geldi. Alacaşar’dan Nevşehir’e gelmekte olan Halil Ç.yönetiminde ki 50 DN 787 plakalı araç ile Mustafa Irmak yönetiminde ki 50 AU 478 plakalı araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada araç sürücüsü Mustafa Irmak ile Hatice Çakır olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan Araç sürücüsü Halil Ç. ve kızı Sıla Çakır ile Murat Ç. kaza yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleleri yapmasının ardından Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Kazada yaralanan 12 yaşında ki Sıla Çakır Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamazken baba Halil Ç. ve Murat Ç.’in tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.   Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı. 
Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Alacaşar köyü yolunda meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybederken 2 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Alacaşar köyü ile Balcın Köyü yol ayrımında  meydana geldi. Alacaşar’dan Nevşehir’e gelmekte olan Halil Ç.yönetiminde ki 50 DN 787 plakalı araç ile Mustafa Irmak yönetiminde ki 50 AU 478 plakalı araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada araç sürücüsü Mustafa Irmak ile Hatice Çakır olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan Araç sürücüsü Halil Ç. ve kızı Sıla Çakır ile Murat Ç. kaza yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleleri yapmasının ardından Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Kazada yaralanan 12 yaşında ki Sıla Çakır Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamazken baba Halil Ç. ve Murat Ç.’in tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.
 
Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.