Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir 10 Günde 2 Şehit Verdi

NEVŞEHİR 08.04.2016 - 15:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir 10 Günde 2 Şehit Verdi

Nevşehir son 10 günde ikinci şehidini uğurlayacak.
Nevşehir son 10 günde ikinci şehidini uğurlayacak.   Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristler ile girilen çatışma sonrasında şehit düşen Jandarma Astsubay Üstçavuş Selçuk Karabakla’nın şehit düşmesi Nevşehir’i yasa boğdu. ŞehitSelçuk Karabakla son yolculuğuna ise Derinkuyu ilçesinde ikindi namazına müteakip Merkez Camiinde son yolculuğuna uğurlanacak.   Mardin’in Nusaybin ilçesinde geçtiğimiz hafta Cuma günü ise özel harekat polisi Emre Fıstıkeken terör örgütü ile girilençatışma sonrasında şehit düşmüş şehidin Göre’de ki evine ateş düşmüştü. Şehit Emre Fıstıkeken’i ise 7 bin kişi son yolculuğuna uğurlamıştı.       
Nevşehir son 10 günde ikinci şehidini uğurlayacak.
Nevşehir son 10 günde ikinci şehidini uğurlayacak.
 
Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristler ile girilen çatışma sonrasında şehit düşen Jandarma Astsubay Üstçavuş Selçuk Karabakla’nın şehit düşmesi Nevşehir’i yasa boğdu. ŞehitSelçuk Karabakla son yolculuğuna ise Derinkuyu ilçesinde ikindi namazına müteakip Merkez Camiinde son yolculuğuna uğurlanacak.
 
Mardin’in Nusaybin ilçesinde geçtiğimiz hafta Cuma günü ise özel harekat polisi Emre Fıstıkeken terör örgütü ile girilençatışma sonrasında şehit düşmüş şehidin Göre’de ki evine ateş düşmüştü. Şehit Emre Fıstıkeken’i ise bin kişi son yolculuğuna uğurlamıştı. 

 
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.