Sitenin sağında bir giydirme reklam

KYK Nevşehir Yurt Müdürlüğü Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.03.2016 - 11:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

KYK Nevşehir Yurt Müdürlüğü Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

  KYK Nevşehir Yurt Müdürlüğü’nde kalan öğrenciler ve yurt müdürleri Acıgöl ilçesinde şehit ailesini ziyaret ettiler. Nevşehir Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bu yıl başlatılan “Gönül Bağları” projesi kapsamında Nevşehir Yurt Müdürlüğü Acıgöl ilçesinde geçiğimiz Ağustos ayında Diyarbakır Bingöl karayolunda PKK’ya yönelik yapılan operasyonlarda şehit düşen Jandarma Komando Uzman Çavuş Latif Adıgüzel’in ailesini ziyaret etti. KYK Nevşehir Yurt Müdürü Nalan Buyruk başkanlığında ki müdür ve öğrenciler burada şehit Adıgüzel’in babası Mustafa Adıgüzel ile bir süre görüştüler. Baba Mustafa Adıgüzel yapılan bu ziyaretten dolayı KYK Nevşehir Yurt Müdürü Nalan Buyruk ve beraberindekilere teşekkür etti. KYK Yurt Müdürleri ve öğrencileri daha sonra ise Acıgöl mezarlığında bulunan Latif Adıgüzel’in mezarını ziyaret ederek dua etti. 
 
KYK Nevşehir Yurt Müdürlüğü’nde kalan öğrenciler ve yurt müdürleri Acıgöl ilçesinde şehit ailesini ziyaret ettiler.
Nevşehir Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bu yıl başlatılan “Gönül Bağları” projesi kapsamında Nevşehir Yurt Müdürlüğü Acıgöl ilçesinde geçiğimiz Ağustos ayında Diyarbakır Bingöl karayolunda PKK’ya yönelik yapılan operasyonlarda şehit düşen Jandarma Komando Uzman Çavuş Latif Adıgüzel’in ailesini ziyaret etti. KYK Nevşehir Yurt Müdürü Nalan Buyruk başkanlığında ki müdür ve öğrenciler burada şehit Adıgüzel’in babası Mustafa Adıgüzel ile bir süre görüştüler. Baba Mustafa Adıgüzel yapılan bu ziyaretten dolayı KYK Nevşehir Yurt Müdürü Nalan Buyruk ve beraberindekilere teşekkür etti.
KYK Yurt Müdürleri ve öğrencileri daha sonra ise Acıgöl mezarlığında bulunan Latif Adıgüzel’in mezarını ziyaret ederek dua etti. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.