Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Şüpheli Paket Polisi Alarma Geçirdi

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2016 - 20:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Şüpheli Paket Polisi Alarma Geçirdi

  Nevşehir’de bu akşam saatlerinde 2000 Evler Mahallesinde ki şüpheli paket ihbarı polisi alarma geçirdi.   Nevşehir 2000 Evler Mahallesi TOKİ Blokları Kaptan halı saha civarında vatandaşların şüpheli paket ihbarı üzerine polis adeta alarma geçti. Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekiplerinin yanı sıra çevik kuvvet ekibi de çevrede güvenlik önlemleri aldı. Meraklı vatandaşlar ise polislere zaman zaman zor anlar yaşattı. Bomba imha uzmanı tarafından kontrollü bir şekilde patlatılan şüpheli paket ise boş çıktı.    

 
Nevşehir’de bu akşam saatlerinde 2000 Evler Mahallesinde ki şüpheli paket ihbarı polisi alarma geçirdi.
 
Nevşehir 2000 Evler Mahallesi TOKİ Blokları Kaptan halı saha civarında vatandaşların şüpheli paket ihbarı üzerine polis adeta alarma geçti. Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekiplerinin yanı sıra çevik kuvvet ekibi de çevrede güvenlik önlemleri aldı. Meraklı vatandaşlar ise polislere zaman zaman zor anlar yaşattı. Bomba imha uzmanı tarafından kontrollü bir şekilde patlatılan şüpheli paket ise boş çıktı.  

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.