Sitenin sağında bir giydirme reklam

Haber Sitemize Editörler ve Köşe Yazarları Aranıyor

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.03.2016 - 14:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Haber Sitemize Editörler ve Köşe Yazarları Aranıyor

Her gün ortalama 20 bin sayfa görüntülemenin yapıldığı ve yeni sahibi ve ekibiyle ilerleyen günlerde site yüzünün değişmesi ile birlikte her kesime kucak açan bir site olacak Lale Haber sitemize GÖNÜLLÜ editörler ve köşe yazarları arıyoruz.   Nevşehir ilçemizde çok kısa zamanda güzel mesafeler kat ederek büyüyen haber sitemiz sadece bir kişiye ait bir site olmasını istememekteyiz. Hali hazırda 3 editörü ile faaliyet göstermekte olup haberler sadece bir kişinin elinden çıkmamaktadır. Peki sizde bu vilayete  hizmet edip haberler yapmak istemisiniz Haydi Nevşehir SESSİZ KALMA bildiklerini topluma yararlı olmaya çevir.      Editörlerimizde aradığımız tek özellik özgün haber yazma yeteneğinin olması. Eğer sizde yaptığınız haberin binlerce kez okunmasını istiyorsanız bizimle çalışabilirsiniz.   Nevşehir için yazarım derseniz köşe yazarlıklarımızla sizleri bekliyoruz. Gelin bu kenttin sorunlarını güzelliklerini birlikte dile getirelim.     İlgilenenlerin 0 505 453 5040 whatchapp hattından yada Lale Haber Facebook sayfamızdan bizimle iletişim bilgilerini göndermelerini rica ediyoruz.
Her gün ortalama 20 bin sayfa görüntülemenin yapıldığı ve yeni sahibi ve ekibiyle ilerleyen günlerde site yüzünün değişmesi ile birlikte her kesime kucak açan bir site olacak Lale Haber sitemize GÖNÜLLÜ editörler ve köşe yazarları arıyoruz.
 
Nevşehir ilçemizde çok kısa zamanda güzel mesafeler kat ederek büyüyen haber sitemiz sadece bir kişiye ait bir site olmasını istememekteyiz. Hali hazırda 3 editörü ile faaliyet göstermekte olup haberler sadece bir kişinin elinden çıkmamaktadır. Peki sizde bu vilayete  hizmet edip haberler yapmak istemisiniz Haydi Nevşehir SESSİZ KALMA bildiklerini topluma yararlı olmaya çevir. 
 
 
Editörlerimizde aradığımız tek özellik özgün haber yazma yeteneğinin olması. Eğer sizde yaptığınız haberin binlerce kez okunmasını istiyorsanız bizimle çalışabilirsiniz.
 
Nevşehir için yazarım derseniz köşe yazarlıklarımızla sizleri bekliyoruz. Gelin bu kenttin sorunlarını güzelliklerini birlikte dile getirelim.
 
 
İlgilenenlerin 0 505 453 5040 whatchapp hattından yada Lale Haber Facebook sayfamızdan bizimle iletişim bilgilerini göndermelerini rica ediyoruz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.