Sitenin sağında bir giydirme reklam

Lale Haber Sitemiz Satıldı. İşte Yeni Sahibi

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.03.2016 - 21:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Lale Haber Sitemiz Satıldı. İşte Yeni Sahibi

Nevşehir’in ses getiren haber sitesi Lale Haber'in yeni sahibi gazeteci - işadamı Can TAŞKIN oldu.   Nevşehir’de 2012 yılında yayın hayatına başlayan ve Coşkun Sağlamdin’in sahibi olduğu Lale Haber iş adamı – gazeteci Can Taşkın tarafından satın alındı.     CAN TAŞKIN KİMDİR ?   Can Taşkın, 1980 yılında Nevşehir – Gülşehir 'de doğdu. İlkokulu 100 Yıl İlköğretim Okulu’nda, ortaokulu Gülşehir Alparslan Orta Okulunda okuduktan sonra Kütahya Simav Anadolu Öğretmen Lisesi’nden mezun oldu. Daha sonra çeşitli bölümlerde 2 üniversite bitiren Can Taşkın Gülşehir ilçesinde Halk Eğitim Müdürlüğü yapan ve emekli olan Ali Taşkın’ın oğlu olan Can Taşkın öğrencilikle birlikte 15 yaşında ticaret hayatının içinde yer aldı. Ankara ve İstanbul merkezli şirketleri ile bilgisayar, internet cafe , eğitim ve basın yayın sektörlerinde çalışmalarına başarıyla devam etmektedir. Sosyal hayatın içinde aktif bir şekilde bulunan Can Taşkın girişimci yapısı ile gerek Gülşehir’de gerekse Nevşehir camiasında tanınan ve çalışmaları ile ön plana çıkarak takdir toplamaktadır. Hali hazırda Gülşehir ilçesinde www.mantarkayapost.com haber sitesinin sahibi olan Taşkın 3 çocuk babasıdır.
Nevşehir’in ses getiren haber sitesi Lale Haber'in yeni sahibi gazeteci - işadamı Can TAŞKIN oldu.
 
Nevşehir’de 2012 yılında yayın hayatına başlayan ve Coşkun Sağlamdin’in sahibi olduğu Lale Haber iş adamı – gazeteci Can Taşkın tarafından satın alındı.

 
 
CAN TAŞKIN KİMDİR ?
 
Can Taşkın, 1980 yılında Nevşehir – Gülşehir 'de doğdu. İlkokulu 100 Yıl İlköğretim Okulu’nda, ortaokulu Gülşehir Alparslan Orta Okulunda okuduktan sonra Kütahya Simav Anadolu Öğretmen Lisesi’nden mezun oldu. Daha sonra çeşitli bölümlerde 2 üniversite bitiren Can Taşkın Gülşehir ilçesinde Halk Eğitim Müdürlüğü yapan ve emekli olan Ali Taşkın’ın oğlu olan Can Taşkın öğrencilikle birlikte 15 yaşında ticaret hayatının içinde yer aldı. Ankara ve İstanbul merkezli şirketleri ile bilgisayar, internet cafe , eğitim ve basın yayın sektörlerinde çalışmalarına başarıyla devam etmektedir. Sosyal hayatın içinde aktif bir şekilde bulunan Can Taşkın girişimci yapısı ile gerek Gülşehir’de gerekse Nevşehir camiasında tanınan ve çalışmaları ile ön plana çıkarak takdir toplamaktadır. Hali hazırda Gülşehir ilçesinde www.mantarkayapost.com haber sitesinin sahibi olan Taşkın 3 çocuk babasıdır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.