Sitenin sağında bir giydirme reklam

Eczacı Akün Çat Spora Futbolcu Hediye Etti

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2016 - 13:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Eczacı Akün Çat Spora Futbolcu Hediye Etti

  Nevşehir 1. Amatör Ligde mücadele eden Çat Gençlik Spor transferde dur durak bilmiyor. Nevşehir 1. Amatör Lig A grubunda şampiyonluğun en büyük adaylarından ve Bölgesel Amatör Ligde Nevşehir’i temsil etmek adına kadrosunu güçlendirmeye devam eden Çat Gençlik Spora bir destek de Eczacı Emrah Akün’den geldi. Eczacı Akün, Nevşehir 1. Amatör Lig A Grubunda mücadele eden Çat Gençlik Spora Kamerunlu futbolcu Djamen Aime’yi transfer ücretlerini üstlenerek hediye etti. Çat Belediye Başkanı Kamil Duru ise yaptığı açıklamada, Çat Gençlik Sporumuza böylesine büyük bir transfer yaparak bizlere hediye eden Eczacı Emrah Akün’e teşekkür ediyorum dedi. Çat Gençlik Sporun yeni transferi Djamen Aime daha önce ise Bulancak spor, 12 Bingöl spor ve Cizre spor takımlarında forma giydi. 
 

Nevşehir 1. Amatör Ligde mücadele eden Çat Gençlik Spor transferde dur durak bilmiyor.

Nevşehir 1. Amatör Lig A grubunda şampiyonluğun en büyük adaylarından ve Bölgesel Amatör Ligde Nevşehir’i temsil etmek adına kadrosunu güçlendirmeye devam eden Çat Gençlik Spora bir destek de Eczacı Emrah Akün’den geldi. Eczacı Akün, Nevşehir 1. Amatör Lig A Grubunda mücadele eden Çat Gençlik Spora Kamerunlu futbolcu Djamen Aime’yi transfer ücretlerini üstlenerek hediye etti. Çat Belediye Başkanı Kamil Duru ise yaptığı açıklamada, Çat Gençlik Sporumuza böylesine büyük bir transfer yaparak bizlere hediye eden Eczacı Emrah Akün’e teşekkür ediyorum dedi.

Çat Gençlik Sporun yeni transferi Djamen Aime daha önce ise Bulancak spor, 12 Bingöl spor ve Cizre spor takımlarında forma giydi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.